Gündoğan`da geleneksel hayır günü

Gündoğan`da geleneksel hayır günü

Gönen Ak Parti İl Genel Meclis Üyeleri Bülent Can ve Hüseyin Yağcıoğlu ile birlikte Gönen Ticaret Borsası üyeleri, yoğun olarak devam eden köy hayırlarını takip ediyorlar.


Gönen Ak Parti İl Genel Meclis Üyeleri Bülent Can ve Hüseyin Yağcıoğlu
ile birlikte Gönen Ticaret Borsası üyeleri, yoğun olarak devam eden köy hayırlarını takip ediyrolar.


Peygamber Efendimiz'i (S.A.V.)anma ve köy hayırlarının üst üste geldiği bu günlerde il genel meclis üyelerinin ve Gönen ticaret borsası üyelerinin tam kadro katılması, vatandaşların gözünden kaçmamaktadır.

Yoğun programlarına rağmen, her bir köyü tek tek ziyaret eden meclis üyeleri, ticaret borsası üyeleri ve Gönen Ovası Sulama Birliği Yönetim kurulu Üyeleri, Çifteçeşmeler ve Gündoğan köylerinde ilgi ile karşılandılar.

Özellikle; Gündoğan Köy'ü ziayeretine katılım gösteren Ak Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan il genel meclis üyeleri, ticaret borsası üyeleri ile Gönen Ovası Sulama Birliği Yönetim kurulu üyeleri, burada gördükleri yoğun ilgi ve alakadan hoşnut kaldılar.Ayrıca; Gönen Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Mutlu, kendi köyündeki 13. Çeltik şöleni ve köy hayrı programından vakit ayırarak Gündoğan Köyü ziyaretine katıldı.

İl Genel Meclis üyeleri ziyaretleri esnasında, bulundukları köylerdeki vatandaşların arasına katılarak onların sorunlarını dinlediler ve Büyükşehir yasası ile birlikte köylerin durumu hakkında bilgiler verdiler. Köylülerde, hayırlar sebebiyle ziyaretlerine gelen meclis üyelerine şikayetlerini aktarma fırsatı buldular.

Pazar günü, Gönen ilçesinde 4 ayrı yerde köy hayrının yapılması, öncelikle buraları ziyaret etmek isteyen ekipleri zorlasa da hiç birini ayırmadan davete icabet etmeleri takdir ile karşılandı.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı