Gündoğan`ın 2.durağı Erdek oldu

Gündoğan`ın 2.durağı Erdek oldu

AKP Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday adayı Mustafa Gündoğan, Bandırma`dan sonra Erdek`i ziyaret etti.

Ak Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Gündoğan ve ekibi Erdek Ak Parti ilçe teşkilatını ziyaret etti.

İlçe Başkanı Hikmet Onay ve partililerin katıldığı ziyarette Mustafa Gündoğan aday gösterilmesi durumda yapacakları hizmetler hakkında bilgi verdi.

``İşimiz Hizmet, Tarzımız Hürmet`` sloganıyla yola çıktıklarına dikkat çeken Mustafa Gündoğan,yaklaşık 25 yıl kamu kurumlarında 8 il ve 5 ilçede kaymakamlık ve kaymakamlık yardımcılığı yaptım.

``Biga Kaymakamlığı yaptığım sırada 2009 yılında kurulan Güney Marmara Kalkınma Ajansı ( GMKA )’ya genel sekreter olarak atandım.2013 Temmuz ayına kadar bu görevimi başarılı bir şekilde sürdürdüm.``

``Genel Sekreter görevini sürdürürken Balıkesir merkez başta olmak üzere ilçelerin tamamını ve Çanakkale bölgesini ziyaret edip çeşitli toplantılar yaptık.İlçelerin sorunlarına hakim olma fırsatı bulduk.Ayrıca yüksek lisansımı da Yerel Yönetimler alanında yapmış olmamında artı bir puan getirdiğini düşünüyorum.``

``Balıkesir ilindeki ilçelerin nüfusunun %90’ınına yakın belediyeler muhalefet partilerinin elinde bulunuyor. Partimizin Büyükşehir Belediye seçimini kazanmasının yanında ilçe belediyelerinde de başarılı bir seçim kazanması şart. Köylerinde ilçelere oy kullanacağı bu seçimlerde teşkilatlarımıza büyük görevler düşüyor. 9 Kasım’da yapılacak olan temayül yoklaması öncesi tüm ilçe teşkilatları ile bir araya gelerek istişarede bulunmak istedim. Partimin şahsımı aday göstermesi durumunda önce halk diyeceğiz.Belediye Başkanı olarak en güzel yolları yapabilirsiniz, ancak önemli olan vatandaşın kalbine giden yolu yapmaktır.``dedi.

Erdek Ak Parti İlçe Başkanı Hikmet Onay ziyaretten son derece memnun olduklarını ifade ederek, ``Mustafa Gündoğan’ı GMKA Genel Sekreteri olduğu dönemden yakından tanıyorum. Zeytinli Ada ve Apostol Mesire yeri konusunda ilçemize destek verdiler. Büyükşehir seçimlerini Ak Parti olarak kazandıktan sonra sorunlarımızı büyük oranda çözüme kavuşturacağımızı ve hak ettiğimiz hizmeti alacağımıza şüphem yoktur. Erdek ilçesi ve köyleri olarak Büyükşehir Belediyesinde seçim kazanacak oy potansiyeline sahip bulunuyoruz. Fakat hiçbir zaman emin olarak rehavete kapılıp çalışmalarımızın hızını kesmeyi düşünmüyoruz. Allah utandırmasın diyerek Aday Adaylığı sürecinde Mustafa Gündoğan arkadaşımıza başarılar diliyorum.``dedi.



ayhan kalemköy
31.10.2013 00:15:08
BAŞARILAR DİLİYORUM BU BİR YARIŞTIR AMA GEL GÖRKİ İSMAİL OK BAŞKAN BU İŞİ SATEN GÖGÜSLEMİŞ DURUMDA YAPTIĞI HİZMETLER TARTIŞILMAZ VE HER YERDE İMZASI VAR ONUN İÇİNDE İSMAİL OK DERİM TABİKİ ADAY ADAYINADA BAŞARILAR YARIŞAMAKTA BİR SPORDUR

  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı