Günebakan gibi döndü,"Doğruyolcuyum"

Günebakan gibi döndü,

Edincik'te Nera toplantısına katılan Öztaylan, “Ben AK Parti’deyim ama aslında Doğru Yol Partiliyim”

Edincik’teki mera toplantısına katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın danışmanı, eski Balıkesir milletvekili M. Cemal Öztaylan, burada yaptığı konuşmada, “Ben AK Parti’deyim ama aslında Doğru Yol Partiliyim. Doğru Yol Partisi Genel Başkanı Süleyman Demirel, ‘Halka rağmen bir iş olmaz’ derdi” dedi.

DİŞLERİNİ SIKARAK KONUŞTU, TEPKİLERE KIZDI

Öztaylan, Edincik’te yaptığı konuşmada, Edincik merası üzerinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Bandırma Belediyesi arasında rant savaşı yaşandığını belirterek, “Bu mera, aslında Edinciklilerindir” değerlendirmesinde bulundu.

Konuyu zaman zaman dağıtarak, başka konulara girmesi nedeniyle izleyenler tarafından, “Edincik merasına dön” tepkileriyle karşılaşan Öztaylan, kendisine “kes” diye seslenen bir vatandaşa, “Keseyim mi? Önce sen sakalını kes!” diye yanıt verdi.

45 yıldır siyasetin içinde olduğunu belirten Öztaylan, Balıkesir Valisi’nin, kendisine, “Edincik merasını ne yapalım? Bandırma Belediyesi’ne mi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne mi verelim?” diye sorduğunda, valiye, “İkisine de verme. Mera olarak kalsın” yanıtını verdiğini, bunun üzerine meranın, Hazine’ye devredildiğini öne sürerken, “Tabii, bu konuşma olduğunda Tolga (Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’dan söz ediyor) belediye başkanı değildi. Daha önceydi. Yoksa merayı Tolga’ya verirdim” dedi.

Merada, bir CHP üyesinin taş ocağı yapmak istediğine dikkati çekerek eleştiri getiren Öztaylan, mera konusunda Edinciklilerin isteği doğrultusunda hareket edeceğini belirtti.

Öztaylan, bundan sonra milletvekilliği veya belediye başkanlığına aday olmayacağını sözlerine ekledi.



demokrat
11.06.2021 13:07:52
İmam_ı Azam der ki:"Hükümdar izin vermezse,eşkiya kervan basamaz."...Aslında sn.vekilin sözlerinin özeti-bence-şu;aslında ülkede siyaset ve siyasetçiler tehlike değil,asıl tehlike;her seçimde iktidar olan ve hep iktidara destek veren %25'LİK KESİM.Aziz Nesin'in ZÜBÜK karakterini sevgiyle anıyorum.

Anahtar Kelimeler: Günebakan döndü "Doğruyolcuyum"
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı