GÜNEY MARMARA KALKINMA AJANSI TARAFINDAN DESTEKLENEN “BANDIRMA KOBİLERİ PROJELERLE GELİŞİYOR” PROJEMİZ SONA ERMİŞTİR.

GÜNEY MARMARA KALKINMA AJANSI TARAFINDAN DESTEKLENEN “BANDIRMA KOBİLERİ PROJELERLE GELİŞİYOR” 
PROJEMİZ SONA ERMİŞTİR.

HABER/ZEKİ KARADENİZ

Haziran ayında başlayan ve 6 ay süren proje, bölgemizdeki KOBİ’lerin proje üretebilme becerilerinin arttırılması ve Bandırma Ticaret Odası bünyesinde faaliyet gösteren İş Geliştirme Merkezi’nin hizmet kapasitesinin geliştirilmesini amaç edinmiştir.

Odamıza kayıtlı 56 KOBİ’ye proje kapsamında proje hazırlama eğitimi verilmiş, 200’den fazla KOBİ ve bölgemizdeki kamu kurumları da hazırlanan “Proje Hazırlama Rehberleri” ile bilgilendirilmiştir.

Gerçekleştirilen eğitimlerde Odamıza kayıtlı KOBİ’lerimiz, hibe veren ajanslardan destek alabilmek için gerekli bilgi ve beceriye sahip olmuşlardır. 6 ay süren proje kapsamında, eğitime katılan KOBİ’ler; AB Mali Yardımlarından, Kalkınma Ajansları ve GMKA Desteklerinden, TÜBİTAK Desteklerinden, Tarım Bakanlığı Desteklerinden, KOSGEB Desteklerinden yararlanabilmek için proje hazırlayabilecek kapasiteye ulaşmışlardır.

Proje sonucunda bölgede yer alan kurum ve kuruluşların proje üretme ve uygulama kapasitelerinin gelişmesi ve proje hazırlama rehberinin yayınlanması ile birlikte, bölgemizin insan kaynakları ve kurumsal altyapısının güçlenmesi, kurumlararası işbirliği imkânlarının artırılması hususunda önemli bir adım atılmıştır. Projemizin eğitimine katılan ve başarı gösteren KOBİ’lerimize sertifikaları Odamızda düzenlenecek bir törenle takdim edilecektir.

Üyelerimize ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla,

Osman KOCAMAN

Yönetim Kurulu Başkanı



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı