Güpe, Gündüz Cinayet işlendi

Güpe, Gündüz Cinayet işlendi

Bandırma Paşabayır Mahallesi, Tünel üstü sokakta meydana gelen cinayette Manyas'lı evli ve 2 çocuk babası Onur Öztürk hayatını kaybetti.

Kanlı bayram, Kurban bayramının 3. günü bugün saat 10;oo / 10;3o suları bir ihbarı  değerlendiren asayiş şube ekipleri verilen adres  Paşabayır Mahallesi, Tünel üstü Sokak'ta iki aracın arasında kanlar içinde yatan birisini buldular.

Yapılan ilk tespitte karın boşluğu altına bir bıçak darbesi aldığı anlaşılan Onur Öztürk (36) kan kaybından hayatını kaybettiği saptandı.

Olaya el koyan Cumhuriyet savcılığı cinayete ilişkin ilk sorgulama ardından bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden kişinin Manyas eşrafından evli ve 2 çocuk babası Onur Öztürk (36) olduğu anlaşıldı.

Güvenlik ekipleri Bayram cinayeti ile ilgili olarak gerçekleştirdikleri derinleştirilmiş tahkikat sonucu, cinayeti Tuğba Ünlü (32) isimli bir kadının işlediği tespiti etti, cinayete adı karışan Tuğba Ünlü göz altına alarak cinayetin tahkikatı derinleştirdi.

Bandırma daki bayram cinayetinde hayatını kaybeden Manyas eşrafından Onur Öztürk'ün cenazesi ile kesin ölüm raporu tanzimi için savcılık tarafından Bursa adli tıp kurumuna sevk edildi.



Anahtar Kelimeler: Gündüz Cinayet işlendi
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı