Güre`de AUDEAŞ var mı?

Güre`de AUDEAŞ var mı?

Turistik Güre kordonu ışıklandırmadan yoksun, AUDEAŞ arıyor.




Haber-Fotoğraflar: İzzet GÜNAY


Güre Kordonu` nun Karanlık Çilesi Bitmiyor

Güre Kordonu yürüyüş yolu 2 yıldır AUDEAŞ ve Güre Belediyesi` nin anlaşmazlığı sebebiyle bir türlü karanlıktan kurtulamıyor. Balıkçı restaurantlarının kendi imkanlarıyla aydınlattığı kordonda Akçay` a doğru yürümek imkansız ve tehlikeli.

Güre Kordonu yürüyüş yolundaki aydınlatma direkleri AUDEAŞ ve Güre Belediyesi arasındaki davanın 2 yıldır uzaması sebebiyle bu yaz sezonunuda karanlıkta geçirecek gibi görünüyor. Güre İskele Mahallesi Muhtarı Necati Tokuştepe ve esnaf konunun bir an önce sonuçlandırılması ve halkın mağduriyetinin giderilmesi için yetkililerden çözüm bekliyorlar.

Muhtar Tokuştepe " 9 Mart tarihinde meydana gelen sel felaketide, üzerine tuz-biber ekti. Yürüyüş yolunda sel ve dalgalar sebebiyle çöküntüler meydana geldi. Bir çok yerde yürüyüş yolunun altı oyulmuş durumda. Allah korusun bir kaza ve can kaybından endişemiz var. Esnaf mağdur olduğu gibi sezonunda gelmesiyle birlikte yerleşim birimi arasında kalan bu yürüyüş yolu tehlikeleriyle birlikte mecburi kullanılmak zorunda kalınacak.

Bir kaza olmasından endişe ediyor ve yetkililerin halkın bu konudaki mağduriyetini bir an önce giderecek bir çözüm bulmasını rica ediyoruz" dedi.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false