GÜRER "10 NUMARA" BAŞKAN OLDU

GÜRER

Bandırma Lokantacılar Esnaf Odasının 9 dönemdir Başkanlığını yürüten Hamit Levent Gürer Onuncu dönem için güven oyu aldı.

Bandırma Lokantacılar Esnaf odasının  mega star oda başkanı bugün gerçekleştirdiği 10. genel kurulunda da, esnafın güven oyunu alarak Başkanlık'ta 40. yıla merdiven dayadı.

Siyaset ve ticaretteki başarısını hep en üst noktada tutmayı başaran Başkan Hamit Levent Gürer, "Benim akçeli işlerle işim olmaz" diyerek 10 kez aday olduğu Bandırma Lokantacılar esnaf odasında genel kurula katılan ve oy kullanan 213 üyeden 122 oy alarak bir kez daha esnaf ve sanatkarının güvenini aldı.

Eken Prestij Oteldeki genel kurulda Divan Başkanlığına Eskişehir Oda Başkanı Bahar Bilen yaptı. Lokantacılar federasyonu başkanı Sait Karadağ'ında katılıp konuşma yaptığı genel kurulda, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun'da zor günlerin geride kaldığı noktasında bir konuşma yaptı.

Bandırma Lokantacılar Odası esnaf ve sanatkarının 3/2 lik bir katılımla gerçekleştirilen genel kurulda Başkanlık yönetimine 2 liste aday oldu. Seçime Mavi liste ile katılan Yüksel Özakbaş'ın 89 oy aldığı seçimde 2 oy boş çıkarken Başkan Hamit Levent Gürer 122 oyla 10 kez Lokantacılar odası başkanlığına getirildi.

Hizmet süresinde 9 dönem 36 yılı geride bırakan Başkan Hamit Levent Gürer 4 yıllık 10.cu dönem için güven oyu aldığı genel kurulda Bandırma'nın en çok görevde bulunan oda yöneticisi olarak birkez daha Gürer isminin marka olduğunu kanıtladı.

BANDIRMA LOKANTACILAR ESNAF ODASI YÖNETİM KURULU

Başkan Hamit Levent Gürer,

ASIL ÜYELER;Atilla Elmastaş, Mehmet Salık, Suat Ruşitler, Ahmet kılıç, Hasan Kasapoğlu, Fikret Atmaca, 

YEDEK ÜYELER; Adnan Çetinkaya, Onur Karlahan, Mehmet Gökbudak, Necati Karagöz, Şeyhmus Süer, Altuğ Önler, Mesut Gülnar

DENETLEME KURULU ASIL ÜYELERİ; Serkan Argüden, Ersoy Satıcı, Emine Kaya, 

DENETLEME KURULU YEDEK ÜYELERİ; Berrin Okur, Erkan Gültekin, Songül Işıldak



Anahtar Kelimeler: GÜRER " NUMARA" BAŞKAN
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı