Gürer; “Yöneticilik ekip işi”

Gürer; “Yöneticilik ekip işi”

11 Ocak 2022’de yapılacak genel kurulda başkan adayı Hamit Levent Gürer, Bandırma Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Bandırma Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı ve 11 Ocak 2022’de yapılacak genel kurulda başkan adayı Hamit Levent Gürer, Bandırma Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Pandeminin özellikle gıda üretimi yapanları ve lokantacı esnafını vurduğunu, son olarak gelen zamların da oda üyesi esnafın adeta ölüm fermanını imzaladığını vurgulayan Gürer, “Son dönemlerde 100’ün üstünde lokantamız, ne yazık ki kapısına kilit vurmak zorunda kaldı. Önümüzdeki aylarda da yeni kapatmaların gelebileceğinden endişeliyim” dedi.

35yıldan beri yürüttüğü Oda başkanlığından maaş, huzur hakkı veya yolluk almadığının altını bir kez daha çizen Gürer, şunları söyledi:

“Esnaf ne yazık ki bitme noktasında. Üç yıldan beri oda üyelerimizden aidat bile almıyoruz. Oda başkanlığı gönül işi. Bu görevi, hep esnafın yanında, severek yapmaya çalışıyorum. Yöneticilik bir ekip işi. Çok iyi bir ekibimiz var. Yönetimimde bulunan arkadaşların hepsi işlerinde başarılı, marka isimler. 11 Ocak’ta, Eken Prestige Oteli’nde, saat 14.00’te yapılacak olan genel kurulda, Oda üyelerinin sağduyusuna güvendiğini belirten Gürer, “Seçimlerde, odamızın seçme ve seçilme hakkıyla ilgili koşulları taşıyan herkesin aday olma hakkı vardır” diye konuştu.    ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Gürer; “Yöneticilik
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı