Güreş İhtisas`tan Pekel`e ziyaret

Güreş İhtisas`tan Pekel`e ziyaret

Pekel, ``Ata sporumuza olan güreşe verdikleri değer ve elde ettikleri başarılar bizlerin gurur kaynağı oldu.``

Bandırma Güreş İhtisas Kulübü Başkan ve Yöneticileri, Belediye Başkanı Sedat Pekel’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Kulüp Başkanı Orhan Tıraçlı, 2. Başkan Ali Acar, Kulüp Saymanı Mehmet Hazer ve Yönetim Kurulu Üyesi Şuayip Yaman yer aldı.

Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Sedat Pekel, Kulüp yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek ata sporu olan güreşe verdikleri önem ve yetiştirdikleri başarılı sporculardan dolayı kulüp yöneticilerine teşekkür etti. Pekel, Güreşin gençlerin yetenekleriyle birlikte hem bedenen hem de ruhen kendilerini geliştirmesi, aynı zamanda kötü alışkanlıklardan uzak durmalarına büyük katkı sağladığını söyledi.

Pekel: “Bandırma Güreş İhtisas Kulübü, kentimizde gençlerimizin sporla uğraşmasına olanak sağlayan ve bu sayede gençlerimizin bedensel ve zihinsel gelişimlerine önemli derecede katkı yapan bir spor kulübümüz. Bununla birlikte ata sporumuz olan güreş sporuna verdikleri değer ve elde ettikleri başarılarda bizlerin gurur kaynağı oldu. Bundan dolayı siz değerli yöneticilerimizi kutluyorum” dedi. 



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli