GÜRESPOR'dan FARKLI SERİYE DEVAM

GÜRESPOR

Gürespor, Menemen Belediyesi Karşıyaka Çarşı Koleji’ni de farklı mağlup ederek ikinci maçında ikinci galibiyetini aldı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ne hızlı bir giriş yapan Edremit Belediyesi Gürespor ikinci haftada konuk ettiği Menemen Belediyesi Karşıyaka Çarşı Koleji’ni de farklı mağlup ederek ikinci maçında ikinci galibiyetini aldı.

TKBL’nin ikinci haftasında Edremit Belediyesi Gürespor, Edremit Spor Salonu’nda konuk ettiği Menemen Belediyesi Karşıyaka Çarşı Koleji’ni 84-71 mağlup etti. İzmir temsilcisi karşısında özellikle ikinci yarıda ki etkili oyunu ile galibiyete rahat bir şekilde uzandı.

Maçın başında konuk ekip 4. Dakikada 12-0’lık seri yakalamasına rağmen ev sahibi Gürespor toparlanırken ilk çeyrek 24-16, devre ise 38-37 konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında etkili bir oyun sergileyen Gürespor, Deniz Şanlı ve Zilan Gülsüm’ün üçlükleri, Gönül Dönmez’in etkili oyunu ile üçüncü çeyreği 98-52 önde tamamladı. Son çeyrekte de başarılı oyununu sürdüren Gürespor maçı 84-71 kazandı.

EvsahibşGürespor’da Deniz Şanlı 17 sayı, Zilan Gülsüm 15 Sayı 4 ribaund, doubledouble yapan Gönül Dönmez de 14 sayı 11 asistle galibiyete önemli katkı sağladı.

Konuk Karşıyaka Çarlı Koleji’nde ise Ciristina Morgan 22 Sayı 10 ribaud, Belgin Onbaşı 17 sayı 5 ribaund ile oynadı.

Covid-19 önlemleri kapsamında seyircisiz oynan maçı Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Gürespor Kulübü Başkanı Ahmet Çetin, Edremit Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fethi Bilge ile kulüp yönetim kurulu üyeleri izledi.

Maçın ardından Kaymakam Ünsal ve Başkan Arslan, takımı tebrik ederek başarıların devamını diledi.



Anahtar Kelimeler: GÜRESPOR' FARKLI SERİYE DEVAM
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false