Güreşte iddialı beklenti

Güreşte iddialı beklenti

Bandırma Güreş Dünyası uzun bir aradan sonra ortak koordinasyonla geleceğin güreşçilerine olanak sağlandı.


Güreş Müsabakası paylaşan: zeki-karadeniz

Pehlivanlar otağ’ı Bandırma’da uzun bir aradan sonra Atasporu güreş ele alındı.

Başta İlçe Spor Müdürlüğü olmak üzere, Bandırma Halk Eğitim Müdürlüğü ve Bandırma Güreş İhtisas kulübü iş birliğinde gerçekleştirilen koordinasyonda takımın başına eski milli güreşçilerden İsmail Kurtdemir getirildi.

Bandırma İlçe Spor Müdürlüğü, 17 Eylül stadı tesislerinde yarışmalara hazırlanan Bandırmalı güreşçiler kendilerine sağlanan olanak nedeni ile ilgili ve yetkililere teşekkür ederken, dalında uzman teknik direktör İsmail Kurtdemir, Bandırma’nın geçmişten gelen altyapısı ile kısa zamanda form tutarak yarışmalara hazır hale geleceklerini söyledi.

Çalışmaları yakından takip edip, her türlü stratejik desteği esirgemeyen ilçe spor müdürü Hüseyin Elüstü; ‘’İlçe Müdürlüğümüz, Halk Eğitim İlçe Müdürlüğü ve Güreş İhtisas Kulübü birlikte Bandırma İlçemizde bulunan gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, onlara güreş sporunu aşılamak, kalıcı fiziksel kazanımlar edindirmek, sağlıklı ve ahlaklı bireyler yetiştirmek, İlimiz ve Türkiye çapında başarılar elde etmek amacıyla Güreş Faaliyetimiz devam etmektedir.’’ Dedi.

08-16 yaş arası genç ve miniklerin katılabileceği kursumuz yıl boyunca devam edecektir ve yeni katılımları kabul etmekteyiz.



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli