Gürsel; "Tuzlayı yenip, taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz"

Gürsel;

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel: “Tuzlaspor maçına kendi hedeflerimiz açısından, yukarıyı bırakmama açısından kazanmak için çıkacağız”

Spor Toto1.Lig ekiplerinden Bandırmaspor’un Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Pazar günü kendi evlerinde oynayacakları Tuzlaspor maçına, kendi hedefleri açısından yukarıyı bırakmama açısından kazanmak için çıkacaklarını bildirdi.

TOKİ’deki kulüp tesislerinde açıklamalarda bulunan Gürsel, Spor Toto 1.Lig’in 29. haftasında 13 mart Pazar günü iç sahada Tuzlaspor ile oynayacaklarını söyledi.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda MKE Ankaragücü takımına yenildikleri için üzgün olduklarını belirten Gürsel, şöyle konuştu:

“Hafta sonu oynadığımız MKE Ankaragücü maçına ev sahibi ekip, kendi sahasında 15 bin taraftarının da arkasına alarak, seyirci avantajını, faktörleri kullanmak için sahaya çıkmıştı. Etkili olmaya çalıştılar ve buldukları bir golle de maçı kazandılar. Kendi taraftarımızı orada galip gelerek mutlu etmek istiyorduk. Kendi düşünce ve hedeflere bir adım daha yaklaşmak istiyorduk. Ama maçta istediğimiz golü bulup ta öne geçemedik. Öne geçseydik maçın seyri daha farklı olurdu. Oyunsal anlamda gereken her şeyi oyuncularım yaptı ama, golü bulamadıktan sonra yaptığınız mücadelenin bir anlamı kalmıyor. Kısacası Ankara’dan üzgün olarak döndük” ifadelerini kullandı.

Ankara dönüşü oynayacakları Tuzlaspor  maçına hazır olmaları için, futbolculara iki gün istirahat verdiklerini bildiren Gürsel şunları aktardı: “ Kafa olarak da mental olarak ta. Kendi hedeflerimiz açısından yukarıyı bırakmama açısından her maç gibi evimizde oynayacağımız bu maçta önemli.  Bu maça da en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Kazanmak istiyoruz. Bunu da yapacak, başaracak güçte takım da var. Yeter ki, oynadığımız oyunu skora, yansıtalım. Girdiğimiz pozisyonları golle sonuçlandıralım. Onun için gereken bütün çalışmaları yapacağız. Oyuncularıma güveniyorum. Bunu da başaracaklarına inanıyorum” dedi. Ahmet PESEN



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı