Gurur tablosu

Gurur tablosu

Müdürlük yaptığı okula 4 öğrencisi öğretmen olarak geldi.

 

2015-2016 eğitim-öğretim yılına önemli ölçüde yenilenen, genç ve dinamik bir kadroyla başlayan Bandırma Atatürk Özel Eğitim Okulu´nda müdürlük görevini yürüten Algan Kartal´ın, eski öğrencileriyle aynı çatı altında, öğretmen olarak buluşması duygusal bir atmosfer yarattı.

1959 yılında, Ankara´da doğan, 32 yıllık eğitimci Kartal, ?Bandırma´da, 1988 yılından bu yana beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapıyorum. Bu okulun çatısı altında da çeşitli görevlerde bulundum. Son olarak ?Özel Eğitim Okulu´na dönüşen okulumuzda müdürlük görevini yürütüyorum. Ancak bu yıl ayrı bir mutluluk ve heyecan içindeyim. Çünkü eski yıllardan 4 öğrencim, bu yıl, okulumuzun çatısı altında öğretmen olarak görev yapıyorlar. Bunun gurur ve mutluluğu hiçbir değerle ölçülemez? dedi. Öğretmenliğin her toplumda kutsal bir görev olarak kabul edildiğini vurgulayan Kartal, zamanında emek harcayıp, sevgi-saygı ekseninde etkileşimde bulundukları öğrencilerinin, belli makamlara gelmesinin kendisini sevindirip gururlandırdığının altını çizerken, ?Eski öğrencilerime, öğretmen olarak da güveniyor ve başarılar diliyorum? diye konuştu.

Eski öğretmenleri Algan Kartal´ın müdürlüğündeki okulda öğretmen olarak çalışmanın kendileri için büyük mutluluk ve onur olduğuna işaret eden Cansu Yıldız, Tuğba Yazlalı, Zekiye Çetin ve Gamze Fırat ise ?Öğretmenliğimizi yaptığı yıllarda bize disiplin, azim, merhamet, saygı ve ahlakın, başarının anahtarı olduğunu aşılayan Algan öğretmenimizin yine destekleriyle başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız? dediler.  Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Gurur tablosu
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli