GÜVERCİN SEVENLER DERNEĞİNDEN AHBAP'a 75 BİN LİRA BAĞIŞ

GÜVERCİN SEVENLER DERNEĞİNDEN AHBAP

Gönen'de gerçekleştirilen Güvercin Mezat'ında elde edilen 75 Bin Türk Lirası İş Bankası aracılığı ile Ahbap'a gönderildi.

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya, Adana, Kilis ve civar illerde sürdürülen iyileştirme ve hayatın normale döndürülmesi çalışmalarına destek vermek için Gönen Güvercin Sevenler Derneği Dernek binasında gerçekleştirilen mezatta 75 bin tl bağış toplandı. 

Gönen Güvercin Sevenler Derneği Başkanı Fatih Özcan, “Derneğimizde yaptığımız Güvercin mezadına Balıkesir, Susurluk, Erdek, Biga, Çan güvercin sevenler katıldı. Yapılan artırımda elde edilen 75 bin tl yardımı Gönen İş Bankası AHBAP Hesabına yatırdık. Yaptığımız mezatta yapılan yardımlar için Güvercin seven Gönen’ li ve misafirlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Gönen Güvercin Sevenler Yetiştirenler Yaşatma ve Koruma Derneğinde meydana gelen Depremzedelerinin acılarını paylaşmak, kendilerine destek olmak amacı ile gerçekleştirilen  Mezat'ta elde edilen  75 Bin Türk Lirası İş Bankası aracılığı ile Ahbap'a gönderildi. AHMET ILGAZLI/GÖNEN



  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı