Güvercinler Özgürlüğe Kanat Çırpacak

Güvercinler Özgürlüğe Kanat Çırpacak

Susurluk, Güvercin festivaline hazırlanıyor

Susurluk ta her yıl geleneksel olarak düzenlenmesi planlanan Güvercin Festivaline bu yıl büyük katılım beklenmektedir. Her yıl yapılmakta olan Susurluk Güvercin Festivali güzel kuş uçurma ve takla attırma paçalı kuş gösterileri en güzel beğenilen maharetli güvercinlerin seçimi bu yıl 8 EYLÜL 2019 da daha geniş bir etkinlik ile güvercin ve kuş severlere harika bir eğlence tertip edilecektir.

Festival bütün Güvercin türlerine açık olacaktır. 8 Eylül 2019 Pazar günü Susurluk Kaymakamı Sayın Osman ATEŞ, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY ve 1997 yılından beri faaliyet te bulunan Susurluk Güvercin Sevenleri ve yetiştiricileri Derneği Başkanı İsmail BALER´in organizasyonları ile Susurluk Park Düğün Salonunda saat 12.00 de açılış programı yapılarak başlayacaktır. Ancak Festivale katılacak kuş sahiplerinin kuşlarını Festivale katılmak için aynı gün saat:10,30 da festival yerine getirip kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

?Yolu sevgi ve güzelliklerden geçen tüm dostlarımızı? Susurluk Güvercin Festivaline beklediğini belirten Susurluk Güvercin Sevenler ve yetiştiricileri Derneği başkanı İsmail BALER Festivalin halka açık, giriş ve seyrin katılımın ücretsiz olduğu ayrıca Meşhur Coğrafi patentli Susurluk ayran ve tostunun ücretsiz olarak Festivale katılanlara ikram edileceğini bildirdi. Katılımın ve gösterilerin Susurluk´ da ekonomik yönden katkı sağlanacağı kanaatinde olduklarını belirttiler.

İbrahim PAMUKÇU Susurluk



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli