Güzel hareketler bunlar...

Güzel hareketler bunlar...

Hüseyin Mutlu, Tayfunspor`a, Berkay Reklam Çelikspor`a sponsör oldu.

Spor ve sporcunun dostu Hüseyin Mutlu grup Tayfunspor`a sponsör oldu.

Gıda, Tarım, Hayvancılık ve içinde dünya markalarının yer aldığı Puma, Errea, Selex, Reusch, Kempa, Puma, Nike, Troy, Umoro, Sportive, Molten, Uhlsport ve  lig  spor malzemeleri bölge mübessilliğini üstlenen Hüseyin Mutlu grup sahibi Hüseyin Mutlu Tayfunspor`a sponsör oldu.

Gönen`in sarı lacivertli ekibine Fenerbahçe`nin kullandığı Errea markasından bir takım forma hazırlatan Mutlu, bugüne kadar bildik renklerin dışına çıkarak Fenerbahçe ile aynı renkleri paylaşan Tayfunspor`a, Fenerbahçe`nin ilave renkleri Turkuaz mavisi ile beyaz üzerine düzenlediği tasarım ile takıma yepyeni bir görüntü kazandırdı.

Hafta sonu Bandırma`da oynanan Çelikespor, Tayfunspor karşılaşmasında giydikleri yeni forma ile karşılaşmayı kazanan sarı lacivertli ekip, yeni formanın kendilerine şans getirdiğini düşünürken, Sarı kırmızılı rakip Çelikspor`un sponsörü de Berkay Reklamdı.

Son yıllarda istikrarlı amatör takımlara yapılan sponsörlük katkısı, spor ve sporcuya olan motivasyonu arttırırken Bandırma Manşet spor servisi olarak her iki kurum Hüseyin Mutlu ve Berkay Reklam`ı kutluyoruz.

Spor malzemelerinde vazgeçilmez markaların adresi Hüseyin Mutlu, Tayfunspor`un malzeme sponsörü olarak pazar günü sarı lacivertli takımla çıktığı sahada futbolcular ve takım antrenörü İbrahim Turan`ı kutlayarak başarı dileğinde bulunurken `` Hak eden kazansın`` söylevi ile her iki ekip`e de şans diledi.

Mutlu, futbolun sınıf atladığı dünyada yıldızlaşan şöhretlerin gıpta ile izlenirken, ülkemizde nerede ise milli takıma yabancı futbolcu devşirmenin düşünüldüğü noktaya gelinmesinin ant yapılara verilmeyen değerden kaynaklandığını belirterek ``Şayet Türk futbolu bu sahipsizlikten kurtulduğu anda nice Messi`lerin yetiş takımlar olacaktır.`` diyerek  futbolda Milli piyangonun talik kuşunun geçerli olmadığını, geçerli olan metodun özendirilerek hayata geçirilen altyapıların Türk futboluna katacağı Meesi`ler olduğunu söyledi.

Aynı şekilde Çelikspor`a sponsör olan Berkay Reklam`da davranışın Türk Futbolunun kaynağı olan amatör`e katkı ve önem vermekten geçtiğini kendisinin de ekonomik imkanlar  dahilinde Çelikspor`a malzeme katkısında bulunduğunu, iş dünyasında herkesin destekleyebileceği sevdiği rengi taşıyan bir kulübün var olduğunu kaydetti.



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı