Güzelim Arteka çürüyor!...

Güzelim Arteka çürüyor!...

Tatil ve turizm cenneti Erdek'in geleceğe yönelik yaşamsal yatırımları sürerken, Bölgenin en güzel işletmesi Arteka`nın kapısına kilit vuruldu.

 
Bandırma M A N Ş E T                          Haber MERKEZİ 


Tatil ve turizm cenneti Erdek'in geleceğe yönelik yaşamsal yatırımları sürerken, Bölgenin en güzel işletmesinin kapısına kilit vuruldu.

Yerel yönetim olarak istikrarlı bir işletme çizgisi yakalayamayan Arteka Taş restoran ve muhteviyatı Beach'lar geçmişte de İstanbul'dan profesyonel bir müstecire kiralanmış ancak sonuç alınamamıştı.

Yeniden belediye işletmesine geçilen Arteka Taş restaurant'ta 2011 yazı beklenen istikrarı bulamayınca Erdek belediyesi bu kez işletmeyi kent temizlik ve park bahçeler taşeronu Tomurcuk şirketine kiraladı.

30 Eylül' işletmeyi devralan Tomurcuk şirketi ilk hafta sonu müşteri profili ticaret anlayışları ile örtüşmediği gerekçesi ile anahtarı belediye ye teslim etti.

Belediye eski başkanı mimar Hüseyin Sarı tarafından kentin antik dokusuna nüfus eden çizgiler ile Modern mimariyi bütünleştirdiği Güneşin battığı noktada Denizle kucaklaşan Neo-Klesik tasarım Arteka Taş restaurant şimdi yeni sahip bekliyor.

Başkan Aysan'ın kente dönüş noktasında ele alacağı öncelikli tasarruflardan birisi olacak Arteka Taş restaurant, The Kaya Rock Disco gibi, Kenti ve yöreyi iyi analiz eden mevcut Balık restaurant işletmecilerinden birisine vererek yeniden eski istikrarına kavuşturması bekleniyor.

 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli