GÜZELİN TACINI NURİ ALÇO TAKTI..

GÜZELİN TACINI NURİ ALÇO TAKTI..

Eskişehir´in en güzel yüzlü kızı Damla Yapar oldu. Yapar´ın tacını Nuri Alço taktı.

Midas Yapım tarafından düzenlenen Eskişehir Yüz Güzeli yarışması finali yapıldı? Modernnity  otelde gerçekleşen  yarışmanın sunuculuğunu aynı zamanda jüri üyeliği yapan Tuğba Özay üstlendi.. Yeşilçam´ın unutulmayan jönü Nuri Alço,Show TV Yapımcılarında Serdal Kara,  ve  Türkiye´nin en başarılı magazin habercilerinden Burhan Akdağ diğer jüri üyeleriydi? Eskişehir en güzel yüzlü 5 ismi belirlenirken ilk üçe girenlere çeşitli ödüller verildi..

/resimler/2017-5/3/1423511289220.jpg

BİRİNCİLİK TACINI NURİ ALÇO TAKTI.. 

Eskişehir´in en güzel yüzü Damla Yapar seçildi. Yapar´ın birincilik tacını Eskişehir´li Nuri Alço taktı.  Eskişehir´in en güzel yüzü seçilen Yapar, aynı zamanda Show Türk ekranlarında yayınlanacak olan ´Yolculuk Nereye´ programının sunucuğunu ve 10 bin TL  para ödülünü de kazanmış oldu. İkinci yüz güzeli  Sevilay Dirican oldu. Dirican,ayrıca  STARLİFE dergisinin kapak modelliğini kazanmış oldu. Üçüncü ise Ebru Olçay oldu. Olçay  çok yakında başlayacak olan ´5 Arkadaş´ sinema filminde ise rol almayı hak kazandı.

Eskişehirli olan ve projenin baş mimarı  Ulusal Sanatçılar Derneği Genel Başkanı Mustafa Demir yarışmaya ilişkin yapmış olduğu açıklamada, " Bir hayli ilgi çeken yüz güzeli yarışmasını  Eskişehir´ de  kendi şehrimde yapmanın gururunu taşıyorum. ufku açık olan halkımız. Projemizi öyle bir sahiplendi ki sanki hepimizin projesiymiş gibi benimle birlikte oldular.  Dedi?

/resimler/2017-5/3/1424579103176.jpg

 



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli