``Hadi size kış, kış!...``

``Hadi size kış, kış!...``

Bardağı taşıran damla, tribün lideri Özgün Eren`in kimyasını bozdu.

Uzun bir lig maratonu ardından yılmadan, usanmadan Arma aşkı adına bordo beyazlı renkleri destekleyen tribün lideri Özgün Eren sonunda patladı.

 Eren, özel sayfasında kaleme aldığı yorumunda, kısaca sezonun röntgenini çekti ve kendisini taraftardan soyutlayan için isim vermeden gereğini yaptı.

İşte tribün lideri Özgün Eren`in takım üzerindeki düşünceleri...

Şimdi sezon başından beri hep susulmuştu dünden beri de içimizdekileri döküyoruz haklı olarak.

Dün maçtan önce kafama takılan bir şey var.  Takımı desteklemek için yaklaşık 250 taraftar stattaydık.  Farkındaydık ne kadar da bağırsak sesimiz duyulmazdı.

 Ancak maçtan önce ve devre arasında takımı defalarca çağırdık bırakın gelmemeyi yüzümüze bile bakmadılar. Şimdi bahane şu olacak "Valla duymadık".  Bizde yedik tabi.  90 metre öteden biri küfür etse duyuluyor ama taraftar zor şartlar altında takımı dakikalarca çağırıyor kimsenin şeyinde değil.

 Ayıp valla billah yarın öbür gün yine yüz yüze bakacağız mağlup iken bile sizleri bağrımıza bastık küfür edildi susturduk s….nler dediler sahip çıkalım dedik.

Karşılığı bu mu sevgili arkadaşlar.  Bizlerin yazdığı yazıları takip edeceğine taraftarla bütün olmayı beceremedi bazıları.  Ligin son maçında tesislere geldik otobüsten aşağı zor indiler bazıları.  Beyaz bile demediler bazıları.  Maçtan sonra dakikalarca keyiflerini bekledik bazılarının Artistliğe gelince en başta boy gösterdi bazıları.  Kendileri Bandırma`da rahatça gezerken yeni gelenlere "Taraftarla fazla yüz göz olmayın" dedi. Bazıları ve o bazıları nedense gerçek taraftarı hiç sevmedi, hep gazel insanlarla takılıp akıllarınca Bandırmaspor`u kurtaracaklardı. Ama bok ettiler. Bizle yani gerçek taraftarla bırakın gezmeyi bize selam vereni bile dışladılar aralarından.  Taraftarın sevdiği herkesi ayırdılar kendi içlerinden. Ve o bazıları yüzündendir bu başarısızlık. Penaltı kaçar, gol kaçar, gol yenir hepsine alkış, bu bahsettiğimiz kişiler hadi size de kış kış....

Saygısından asla taviz vermeyen bir insan, adam gibi adam. Gönlüm istiyor Bandırmaspor ile futbolculuk hayatı bittiğinde bile çalışsın ama yok işte yok olmuyor. Efendilik dürüstlük herşeyi çok iyi yaptın, duruşunu asla bozmadın ama Bandırmaspor`a kaptan olamadın. Takımla taraftarı bütünleştiremedin. İçim kan ağlıyor bunları yazarken bile, bence suçu üstüne alma vakti kaptan. Çünkü biz seni şerefinle duruşunla o armayı hep gönülden öptüğün için sevdik ve sana BandırmALİ dedik. Şampiyon olunca kupayı ilk sen kaldıracaktın be Serin....

Haaa bide bizim takımın sportif direktörü vardı, hemde Bandırmalıydı dimi yaa...

                                             Özgün EREN                                              



trübün
22.05.2014 11:59:29
BANDIRMASPOR YÖNETİM KURULU İSTİFA. İSTİFA. HER YIL AYNI MASAL, GİT GEL OLDUK. NE BU YA EMBE BASMA TULUMBA GİBİ OLDUK. AYNI AYMAZ YÖNETİM, AYNI İNSANLAR. AYIP YA BİRAZ YÜZÜNÜZ VARSA İSTİFA EDİN . . .

I
25.05.2014 14:03:55
Her sene ayn palavra inançlı takim bu olamaz artık ileri gelen kişiler bu takımın arkasında durup bir şeyler yapması lazım insanları tribünden soğuttular bandırmanın tek gururu banvit sanırım hepte böyle olacak

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı