Hadise`ye hiçte gerek yokmuş!...

Hadise`ye hiçte gerek yokmuş!...

Görüntü var, Ses yok !.. Hadise konserinde durumu havai fişekler kurtardı







2.yılı ertelenmiş, Cennet`te çevre katliamı yaşanırken 23.` sü Kutlanan, Uluslararası Kuşcenneti Kültür ve Turizm !... festivali Hadise ile Hadisesiz sonlandı.

Henüz taşra sahnelerinde halk önüne çıkmaya alışkın olmayan, Görüntüsü var !... Sesi yok sanatçı  Hadise, Hiç görmediği kadar büyük bir kalabalık karşısında sahne almasına karşın kaprislerini geldiği yerde bırakamadı.

Özel korumaların ses ve görüntü alınmasına izin vermediği Sanattan yoksun Hadise`nin görüntü konserini Havai fişek gösterisi kurtardı.

Meydanı dolduran binlerce insan yoğun izdiham yaşadı.
Bayılanlar, Ayılanlardan fazla olduğu için 112 ambulansları sürekli mesai yapmak durumunda kaldı.

Proğram bittiğinde sıra Hadise`nin Hadise siz katılım Plaketini almaya geldiğinde bu önemli anı görüntülüyecek foto muhabirleri alanı çoktan terk ettiklerinden, Çok önemli !.. Bu anı sadece ve sadece konseri Manyas`tan izlemeye gelen, Manyas muhabirimiz Özel Gür görüntülüyebildi.


Yavrusunu besleyen Balıkçıl kuşu maketini alan Hadise, Halkın değil kendisinin sahnesinden ayrılırken kısa sürede boşalan Cumhuriyet alanından geriye 2 kamyon çöp kaldı.

Ortem`e bağlı ekipler gece yarısından sonra başarılı bir çalışma örneği sergileyerek, Hadise`nin bıraktığı çöpleri sabaha bırakmadan akşamdan toplayıp alanı tertemiz yaptılar.

Bu nedenle Bandırma Manşet ailesi olarak Festival`in en başarılı ekibi ORTEM`i kutluyor, Bu özverili çalışmalarından dolayı kendilerine üstün liyakat plaketi verilmesini teklif ediyoruz...









Yusuf Aslan
6.06.2012 15:26:16
Bir parça söyledi, 8 tane pleybek, parça başı 10 bin tl. tadından yenmez...

İbrahim Aldemir
7.06.2012 10:44:35
Hanımefendinin sözde kendisini koruması için tuttuğu korumaları o meydanda en büyük potansiyel tehlike olarak gazetecileri gördüğü için sahnenin 25 metre ilerisinde üstelik konseri izlemek için 4-5 saat önceden gelip yer tutan vatandaşların önüne basın mensuplarını konuşlandırmayı uygun gördüler. Sahne yanında oturan protokolün bile fotoğrafının çekilmesine izin vermediler.

İbrahim Aldemir
7.06.2012 10:47:38
Hepsini geçtik de, buna seyirci kalan ve müdahale etmeyen veya edemeyen Belediye Başkanı Sayın Pekel ve yönetim!!! Festival 5 gün yıl 365 gün. Yılın kalan 360 günü bir kare fotoğrafınız çıksın diye basına gösterdiğiniz ilgi ve alakayı burada neden göstermediniz neden sahip çıkmadınız acaba!

demokrat58
7.06.2012 14:00:42
Hepsi bizim suçumuz.Meydanı binlerce kişi dolduracak fakat hanımefendinin kaprisleri ön plana çıkacak.Çok yazık oldu son gecesine festivalin...Hadise adı gibi "hadise"çıkarıp gitti.Ses mi derseniz olmayan şey eleştirilemez.

Bandırmalı
8.06.2012 02:25:52
rezil bir geceydi..çocuklar istiyor diye gittik bi daha asla olmaz hadiseüstüne birde çimenlere yayılmış çöp ten halkı görünce tepem attı bikaçına sabah sizmi gelip süpürceksiniz dedim ama keşke o çöplüğü resimleyip yayımlasaydınız

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı