Hafsa Sultan Anadolu Lisesi Tekrar Avrupa’da

Hafsa Sultan Anadolu Lisesi Tekrar Avrupa’da

Prag, Budapeşte ve Brüksel’de mesleki eğitim anlamında birçok işletmeyi ziyaret ederek Turizm Sektöründe Hijyen Stajı isimli projelerini gerçekleştirdi.

Bandırma Hafsa Sultan Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Erasmus projesi kapsamında Prag, Budapeşte ve Brüksel’de mesleki eğitim anlamında birçok işletmeyi ziyaret ederek Turizm Sektöründe Hijyen Stajı isimli projelerini gerçekleştirdi.

Proje ile ilgili Hafsa Sultan Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesinden yapılan açıklamada; “Yeni Erasmus projemiz 2020-1-TR01-KA102-080859 NO’lu ‘’ AB’DE TURİZM SEKTÖRÜNDE PERSONEL HİJYENİ STAJI’’ isimli projemizde Çekya Prag Başkentinde 5 Yıldızlı Le Palais Otelinde, Macaristan Başkenti Budapeşte’de 3 Yıldızlı Veritas Otelinde ve Belçika Başkenti Brüksel’de 3 Yıldızlı Tek inn Otelinde 3 Haftalık Yurtdışı Mesleki Eğitimlerini tamamlayacaklardır. Proje kapsamında Her akışta 5 katılımcı  öğrenci ve 1 refakatçi öğretmen yer alacaklardır. Projemiz Türkiye Ulusal Ajansından 35.119 Euro Hibe kazanmıştır. Projemizin temel amacı, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanında mesleki eğitim alan öğrencilerimizin Avrupa'nın önemli başkentlerindeki yıldızlı otel işletmelerinde kaliteli, nitelikli ve uluslararası standartlara uygun mesleki eğitim almaları, kişisel beceri ve tecrübeleriyle birlikte yabancı dillerinin gelişmesidir. Geleceğin turizm sektöründe öğrencilerimiz aranılan eleman olacaklardır.”



Anahtar Kelimeler: Hafsa Sultan Anadolu Lisesi Tekrar Avrupa’
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı