Hafsa Sultan'dan yılsonu sergisi

Hafsa Sultan

Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin, geleneksel yılsonu sergisi sanatseverlerle buluştu

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı, Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin Başarı İzleme ve Geliştirme Projesi kapsamında birlikte hazırladıkları, geleneksel yılsonu sergisi sanatseverlerle buluşturuldu.

Tunç Başaran Kültür Merkezi’de İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Arslan ve okul müdürü Gülsevim Kaçar tarafından açılan sergide Bigep Kapsamında Cilt Bakım alanı, Grafik ve fotoğrafçılık alanı, Çocuk Gelişimi alanı, Yiyecek-İçecek hizmetlerinde öğrencilerin öğretmenler nezaretinde hazırlanan çalışmalar konuklara tanıtıldı. Okul Müdürü Gülsevim Kaçar,” Gençlik bizim geleceğimiz, güvenli yarınlarımızın teminatı. Bu yüzden gençlerimizin ortaya koyduğu her çalışma bizler için çok önemlidir. Bizler de bu bilinçli gençlerimizi geleceğe hazırlamada çalışmalarımıza devan edeceğiz” dedi. 

Sultan M.T. Anadolu Lisesi Çocuk Gelişmi Alan Şefi Hilal Ceylan’da sergi ile ilgili  şu bilgileri verdi: “ Sergide okul öncesi düzeydeki çocuklarımız için hazırladığımız eğitici oyuncaklarımız, müzik aletlerimiz, hikaye etkinliklerinde kazandığımız  kupalarımız var. Ayrıca çocuklarımızın kendi el emekleri ile hazırladıkları kostümleri var. Alanımız tamamen okul öncesi alana yönelik çalışmalar yapmakta” 

Okul bünyesinde öğrenci yetiştiren dört alanın ürettiği hizmetler, sergiyi gezenler tarafından beğeni toplarken öğrencilerin hazırlamış olduğu ürünler öncelikle öğrenciler tarafından staj yaparken kullanılacak. Veya dışarıdan talep edildiği takdirde döner sermaye aracılığıyla ücretleri mukabili Bandırmalılar'la buluşacak. Ahmet PESEN

 



Anahtar Kelimeler: Hafsa Sultan' yılsonu sergisi
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı