Hak eden kazandı.

Hak eden kazandı.

Sanayi derbisini kazanan 100 yıl arayı açtı. 3-1

1 Amatör kümenin zirve adayları 100 Yılspor ile Sanayispor'un bugün oynadıkları derbiyi 100 yıl farklı kazandı. 3-1.

2.lig kırmızı gurup ile Süper amatör ligin devre arası olması edeni ile Sanayi stadındaki karşılaşmaya ilgi yüksekti.

Sanayi stadında bulunan her iki taraftaki tribünlerin yanı sıra stadın dört bir tarafını dolduran futbol severler 1. amatör küme'de yılın derbisini nefessiz izlediler.

Ligin ilk devresinde 1-1 berabere kalıp, 2. devre rövanşta bir birlerine üstünlük sağlamak için sahaya çıkan iki Bandırma ekibinden 100 yıl spor hırs ve mücadelesini 3 puan ile süsleyen taraf oldu.

Saha : Bandırma Sanayi
Hakemler : Talha Öztürk*** Kadir Devrim*** Beytullah Demirer***

100.Yılspor: Mesut Karataş*** Mert Göçmengelen*** Hami Uçar*** Güvenç Bakır*** Hasan Çakır*** Semih Bayraktaroğlu**** Kenan Taşkoparan*** İ.Hakkı Kanşıray*** Azimjon Yokubov*** (Ömür Eker***)  Anıl Bülbül**** (Altay Kaan***) Sardorjon Fozılov***
Teknik Sorumlu : Harun Sayraç
Sanayispor : Selim Furkan Akbaş** Uğur Kılınç** Aral Kartal** Ersin Turan** Emre Başak* Serhat Birincioğlu* (Oumar Keıta**) Caner Işık** Peyami Şenyaz** Gıyasıddın Sabırov** (Altuğ Özdemir**) Emre Mantar** Gökhan Kasap*
Teknik Sorumlu : Feray Acemliler

Goller : Dk.28 Anıl Bülbül, Dk.62 Kenan Taşkoparan, Dk.80 Semih Bayraktaroğlu (P) (100.Yılspor) Dk.72 Uğur (Sanayispor)
Kırmızı Kartlar :Dk.80 Aral Kartal (Sanayispor)

27. Dakikada Anıl ile öne geçen 100 yıl ilk 45 dakikayı bu skor ile kapatırken, 2 yarı 62. dakikada bukez Kenan ile farkı buldu 2-0.

Sanayispor Uğur ile 72 dakikada skoru 2-1 e taşırken kalan süre kendisi için yeterli olmadı. 100 yıl özellikle Anıl'ın gününde ve başarılı oyunu ile farkı yakaladı.

Anıl 80. dakikada Sanayi savunmasında görev alan Aral'ın müdahalesi ile takımına penaltı kazandırırken, sarı kartı bulunan Kaptan Aral 2.ci sarıdan kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

100 yılspor'un penaltısını Semih gole çevirerek skoru 3-1 e taşırken kalan sürede başka gol olmayınca eşit puan ile sahaya çıkan taraflardan 100 yıl böylece Sanayispor'a 3 farkla 2019-2020 sezonunun en güçlü şampiyon adayı oldu.



Anahtar Kelimeler: kazandı.
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli