Hakemlere büyük tepki

Hakemlere büyük tepki

“Final maçının sonucu VAR odasında planlandı”

Bandırmaspor Kulübü resmi internet sitesinden, Kocaeli’nde oynanıp 90 dakikayı 2-1 önde kapatarak Süper Lig’e yükselen İstanbulspor maçıyla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, maçın sonucunun VAR odasında planlandığına dikkat çekildi.

Bordo-beyazlı kulübü açıklaması şöyle:

“Halil Umut Meler ve Mete Kalkavan’ın, 1 yıl boyunca canını dişine takarak yalnızca sahada mücadele eden kulübümüzün tüm emeklerini hiçe sayan eyyamcı yönetimlerini asla unutmayacağımızı bildirmek isteriz. Final maçının kapalı kapılar ardında, tezgâh üstünde, VAR odası içinde yönetildiğinin, orta hakemin ise figüran olduğunun farkındayız. Ama elden ne gelir? Biz olduğumuz yere yalnızca çok çalışarak ve inancımızla geldik. Maç sonunda, Türkiye’nin dört bir yanından gelen kutlama mesajlarıyla mutlu olduk ve tekrar ayağa kalktık. Büyük Bandırmaspor taraftarıyla hayallerimize elbette ulaşacağız. O güne dek yeri geldiğinde birlikte ağlayıp, birlikte gülerek ama asla pes etmeden Bandırmaspor’u hak ettiği yere taşımak için bu armanın altında omuz omuza savaşacağız.”



serkant arslan
4.06.2022 15:17:50
BAŞARI+KİME VE NEYE GÖRE=? Amacım Bağcı dövmek değil son zamanlarda büyük başarı sunulana itirazım. Başarı süper lig çıkmakla olur. Bu ligin sınavı sezon sonunda üst level atlamak. Sanki mütevazı bir takım kurulmuş. Sayın Başkan 50 trilyon takım kurdu Ligi ilk iki bitiren takımlardan sadece 15 trilyon eksik harcadı. Başarıdan bahsetiliyorsa finalde elendigin rakibin 15 trilyon bütçe ile süper lig çıktı. Bugün istanbulspor kadrosunda en az 6-7 oyuncu bonservis ödenecek oyuncu var. Sezonu kapatan ESLEM ve ağır sakatlik çıkan kalitesine inandığım DUHAN saymıyorum bile. Sahi bu sene Transfer edilen oyuncular içinde KENY hariç hangisi bonservis için para ödenir? 2 sezondur bir tane bile oyuncu satış yapamadık. Bandırmaspor Her sene borcu 10-15 trilyon artıyor. Kulübün yonetimlere sıcak para bağımlıLİGİ hala devam ediyor. Aklıma gelmişken Çok sevdiğim bir spor adamı agbimiz kulübü bu yonetim manajerlere yoldurmadi yazmış. Yahu sen cafelerde ikili üçlü arkadaş sohbetlerde Gecen Sezon Landel hariç yabancılar hepsi fiyasko 5 maç bile oynamadan para kazandırdık Bu sene pote oynamadan parası aldı Devre arası izin verilen oyunculara sadece süleyman oda alt lig teklif geldi eleştiren kimdi? Bandırmaspor bu yonetim aklı 5 sene EskişehirSpor Akhisar BelediyeSpor v.s gibi duruma düşer. Bizden uyarması.

Anahtar Kelimeler: Hakemlere büyük tepki
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı