Hak sahiplerine teslim edildi.

Hak sahiplerine teslim edildi.

Erdek Belediye başkanlığınca yapılan sosyal konutlar hak sahiplerine teslim edildi.

 

7 Haziran öncesi gündemi yakalamak adına kurdele bağlanıp tuvalet açılışları yapılıp nutuklar atıldığı sıcak genel seçim arifesinde Erdek Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı, kırsal alan çalışması dönüşü Sosyal konut mahallesine gitti ve dayalı döşeli sosyal konutların anahtarlarını hak sahiplerine dağıttı.

Başkan Sarı, sosyal konut hak sahiplerinin içindeki heyecenı yatıştıramıyarak sık sık kendisini alkışlamak istemelerine tebessümle karşılık vererek "Tüm ülkede olduğu gibi Erdek`te de sizler yıllarca buranda çadır altında bir ömür tükettiniz. İmkanınız vardı da yapmadınız mı? İşte bu noktada sosyal yöneticilik anlayışı ile ana felsefemiz olan `kimse aç ve açıkta kalmasın, hiçbir çocuğumuz aç uyumasın` anlayışından hareketle güzel Erdek`imizin kanayan yaralarından birisini daha sarmanın bahtiyarlığı içindeyiz."

"Geç oldu ama sonuçta arzu ettiğimiz standartta, altyapısı ile kış ve yaz şartlarına uygun, hiçbir olumsuzluktan etkilenmeyecek, manzarası on numara konutlarınız hayırlı uğurlu olsun, allah ağzınızın tadını, yüreğinizin mutluluğunu bozdurtmasın" dedi.

Başkan Sarı, sosyal konutların gösteriş ve şaşalı törenlerin aksine mütevazı bir şekilde hak sahiplerine tesliminde anahtar dahi vermedi.

Başkan Sarı, bu konuda "İnşallah Allah bir gün cebimizdeki paramız ile yaptığımız bir evi bağışmalayı nasip eder, o zaman anahtarı elimle veririm." dedi. 

Belediye personeli elinden sosyal konut anahtarlarını alarak kapılarını besmele ile açan hak sahipleri, içinde bulundukları heyecan ve sevinçten kişi gülerek, kimi göz yaşını silerek yeni konutuna sağ ayağını atarak girmenin mutluluğunu yaşadı.



Anahtar Kelimeler: Hak sahiplerine teslim edildi.
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı