Haksız sürgüne, hasta mücadelesi

Haksız sürgüne, hasta mücadelesi

Sürülen Doktorlarını geri getirmek için şehir şehir dolaşıyorlar.

Kamu hastaneleri birliği Balıkesir Atatürk Hastanesi Cerrahlarından Op.Dr. Mustafa Erol´un teknolejik olarak yetersiz olan Dursunbey´e atanması üzerine hastaları kazan kaldırdı.

Uzun süredir görev yaptığı Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesinde yurdun dört bir köşesinden hastası bulunan ve gördükleri ilgi, aldıkları sonuç itibarı ile hekimleri Op.Dr. Mustafa Erol´a özel bir sevgi ile bağlanan hastaları büyük bir insanlık örneği sergileyerek kent kent dolaşıp, "Doktorumuzu geri verin..." kampanyası gerçekleştiriyorlar.

Sayıları oldukça fazla olan Op.Dr. Mustafa Erol´un Türkiye coğrafyasının herbir tarafından oluşan hastaları yaşanan anti-demokratik atamaya karşı çalmadık kapı bırakmadılar.

Başta Balıkesir Kamu Hastaneleri birliği Genel sekreterliği olmak üzere bürakrasi ve siyasetin her kademesine ulaşarak çözüm arayan Op. Dr. Mustafa Erol´un hastaları konuyu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ulusal basına taşımayı kararlaştırdıkları açıklanırken, davranışın bir özentiden ibaret olup geçici bir heves olarak düşünülüp halı altına süpürenlerin yanıldıklarını anlayacakları ifade edildi.

Balıkesir´deki eylemsel dayanışmalarını bugün Bandırma´ya taşıyan Op. Dr. Mustafa Erol hastaları Cumhuriyet alanındaki açıklamaları ardından Bandırma Engelli ve Engelli aileleri Çadır Cafe´yi ziyaret ederek burada engelli ve engelli aileleri ile temasta bulundular.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu