Hal esnafını ziyaret etti

Hal esnafını ziyaret etti

Eski Hal esnafının genel isteği üzerine yapı elden geçirilecek

31 Mart´ta yapılacak seçim ziyaretlerini sürdüren Başkan Dursun Mirza bugün eski Hal binası sakinlerini ziyaret edip, sorun ve beklentilerini dinledi.

Başkan Mirza, Yardımsevenler Derneği, Disk Emekli-Sen, Ayakkabıcılar Odası, Kasaplar Odası, Elektrikçiler Odası, Kuş sevenler derneği, Gaziler Vakfı, 17 Eylül Mahallesi Muhtarı İrfan Acar ve Temad´ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Dursun Mirza beraberinde Meclis üyeleri ve Yapı İşleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde, özellikle altyapı çalışmalarına paralel olarak hayata geçirdikleri Kaşif Acar caddesi yenileme çalışmasının tamamlanması ile evrenin yeni bir vizyona kavuşacağı ifade edildi.

Esnafı bu çerçevede eski Hal Binasının fiziki yapısında bakım ve onarıma ihtiyaç olduğu, bunun yanı sıra bazı esnafın doğalgaz talebi bulunması üzerine Başkan Dursun Mirza binanın bakım ve onarımdan geçirilmesi yanı sıra, Doğal gaz beklentisi olan işyerlerinin tespit edilerek hazırlanacak proje ile Belediye´nin bu iş yerleri için Doğalgaz hattı döşenip, gaz aboneliğinin yapılması talimatını verdi.

Başkan Dursun Mirza´nın Eski Hal bünyesindeki esnaf, oda ve derneklerde gerçekleştirdiği istişare ziyareti memnunlukla karşılandı.

/resimler/2018-10/25/1856592697266.jpg



Anahtar Kelimeler: esnafını ziyaret etti
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli