HALİNE ŞÜKÜR, DEVLETİNE TEŞEKKÜR EDEN YAŞLILAR

HALİNE ŞÜKÜR, DEVLETİNE TEŞEKKÜR EDEN YAŞLILAR

Gönen Kaymakamı Hüseyin PARLAK, Balcı dede ve Balcı Köylerinde yaşlı ve kimsesiz vatandaşları ziyaret ederek ihtiyaçları ve taleplerini dinledi.

Gönen Kaymakamı Hüseyin PARLAK, Balcı dede ve Balcı Köylerinde yaşlı ve kimsesiz vatandaşları ziyaret ederek ihtiyaçları ve taleplerini dinledi.  

    
Gönen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti üyeleri İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hazim DEMİRHAN, İlçe Sağlık Müdürü ve Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Cem ERYILMAZ, Müftülük Personeli Mehmet AYDIN, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İnceleme Görevlisi Muammet TAŞ  ve Gönen Halk Kütüphanesi Sorumlusu Hasan FİDAN`ın da hazır bulunduğu ziyaretlerde  Kaymakam Hüseyin PARLAK köy halkı ile sohbet ederek taleplerini dinledikten sonra ihtiyaç sahibi iki yaşlı kadını evlerinde ziyaret etti.


Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı imkanları ile evinin çatısının onarımına başlanan Hatice ÇELİK `i yalnız yaşadığı evinde ziyaret eden Kaymakam Hüseyin PARLAK,  diğer ihtiyaçları ile ilgili taleplerini sorduğunda Hatice Teyze evinin çatısı için gerekli kiremitten başka hiçbir şey istemediğini, dile, getirdi.


Kaymakam Hüseyin PARLAK, ziyaret esnasında karşılaştığı iki adet koltuk değneğiyle yaşayan Mediha Teyze`ye "nasılsın?" diye sorduğunda Mediha Teyze "Kendumu gezidiyorum" diyerek haline şükretti.   Yaşlılığı ve yoksulluğuna rağmen güleryüzü, nezaketi, muhabbeti ile etrafına neşe saçan Mediha Teyze Kaymakamın yapmış olduğu ziyaretten memnuniyetini dile getirerek Kaymakama çiçek hediye edip, 2 ayda bir aldığı 500 tl dul kadın maaşı için de devlete  teşekkür,etti.

Yaşadıkları zorluklara rağmen dillerinden Allaha şükretmeyi eksik etmeyen vatandaşlarla karşılaşmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Kaymakam Hüseyin PARLAK Vakıf görevlileri tarafından Ramazan ayında yardımları evlerine götürülen 70 yaş üzeri vatandaşları ihtiyaçlarını dinlemek üzere evlerine uğrayarak ziyaretlerine devam etti.


Balcı dede köyünde ikamet eden ve ekonomik sıkıntıları kadar arka arkaya kaybettiği aile bireylerinden sonra yalnız yaşayan bedensel ve zihinsel engelli Recep ÇOLAK`ı da kendisine hayırsever bir vatandaşımız tarafından tahsis edilen evinde ziyaret eden  Kaymakam Hüseyin PARLAK vatandaşımızın evi ile ilgili eksikleri konusunda taleplerini dinledi.

            



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false