Halitpaşa İzmir`den zaferle dönüyor

Halitpaşa İzmir`den zaferle dönüyor

Erdek Halitpaşa ilk öğretim okulu, Türkiye kupasına 1.Kademe engelini aştı, sıra finalde






Beden eğitimi öğretmeni Niyazi Gülhan nezaretinde yorucu bir çalışmanın ardından okullar arası sportif müsabakaların Balıkesir de yapılan Atletizm il şampiyonasında 18 madalya, 1 takım şampiyonluğu kupası ve 1 Takım 3.lüğü kupası ile kente dönen Erdek Halitpaşa ilk öğretim okulu, İzmir de yapılan Türkiye 1.kademe müsabakalarını da aşarak Türkiye finalist`i oldu.


1-2 Mayıs tarihlerinde  Türkiye şapiyonası 1.kademe yarışmalarında Balıkesir`i temsilen İzmir deki grup elemelerine katılan Erdek Halitpaşa ilköğretim okulu Türkiye Kupasında final oynamaya hak kazandı.

6 Bölgede  yapılan 1.kademe müsabakalarının izmir atabında yarışan Erdek Halitpaşa ilköğretim 12 takımın yer aldığı elemelerde 4x100 Bayrak yarışında Rümeysa Öztürk,Buse Özler,Aleyna Çakmak ve  Cansu Sarı 59.07 derece ile takımlarda 1.kademe şampiyonu oldular.

Gülle fırlatmada Tuana Taş, 41.98.lık derece ile genel sıralamada 3cü, 800 mt.Kızlarda Duygu Rümeysa Öztürk 2.51 lik derece ile 1ci, Cansu Sarı 100 mt.genel sıralamada 2.ci, Takımlarda 1.ci, Uzun atlamada genel sıralamada 3.cü, takımlarda 4.11`lik derecesi ile 1.ci, olarak Türkiye şampiyonası finaline katılma hakkını kazandılar.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı