Halk yolu kapattı

Halk yolu kapattı

Tozdan bıkan Göbelliler yola indi.

Balıkesir Susurluk ilçesi Göbel mahallesinde halk sokağa inerek yolu trafiğe kapattı. Susurluk Göbel mahallesinde şehir içerisinden geçen Çayır  sokak sakinleri Özlem evler önünden geçen tır tipi kum ve hafriyat taşıyan ağır tonajlı araçlardan yıldıklarını bildirdiler. Apartmanlarının önünden geçen yolda adeta toz ve dumandan kamyon sesinden bıktıklarını belirten, camlarını açamadıklarını gürültü ve tozdan bıktıklarını belirtip Göbel Özlem evler sakinleri yola inerek çoluk çocuk sokağa çıkamaz olduklarını her uyanışlarında deprem mi oluyor diye uyandıklarını 40-50 tonluk hafriyat kamyonları yolun zeminini bozduklarını bu mahallede oturulamayacak sokağa çıkamayacak duruma geldiklerini bildirdiler.

/resimler/2017-4/4/2145275155932.jpg

            Yetkililerden yardım isteğin de  bulunarak  bu güzergahtan başka yan yol yaparak sorunlarının çözülmesini istiyorlar. Ancak yolu kapattıklarında sadece Göbel Karakol Jandarma kuvvetlerinin kendilerine yardımcı olarak araçların denetlenmesini ve bu güzergahtan yavaş seyretmelerini sağladıklarını belirten Göbel Özlem evler sakinleri sorunlarının çözümü için imza kampanyası başlattıklarını ve hiçbir devlet Kurumunun yetkilisinin   olay yerine gelerek incelemede bulunmadığını bir yıldır bu sorunlarının giderilmediğini belirttiler. Bu mağduriyetlerini Başbakana Devletin en üst kademesine kadar taşıyacaklarını çok zor durumda olduklarını belirttiler.

Bizlerde yerel basın ve ulusal basın olarak bu durumun   işlemin takipçisi olarak halkın yanında olmaya devam edeceğiz.  İbrahim PAMUKÇU Göbel-Susurluk

/resimler/2017-4/4/2146028437947.jpg



Anahtar Kelimeler: Halk yolu kapattı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli