Halk bağrına bastı

Halk bağrına bastı

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sami Sözat`ı halk bağrına bastı

GÜMÜŞ VE SÖZAT AYNI AKŞAM 3 KÖYDE 15 KAHVEHANEDE KONUŞTU

CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet GÜMÜŞ, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami SÖZAT ve CHP Altıeylül Örgütü eşliğinde Balıkesir`in ova köylerinde çalışmalarda bulundu. Heyet kalabalık bir grup ile Ayşebacı, Köşeler ve Yakupköyü ziyaret etti. GÜMÜŞ ve SÖZAT aynı akşam bu üç köyde 15 kahvehanede halka hitap ettiler.

Köy sakinleri tarafından sıcak bir ilgiyle karşılanan grup, genel siyaset ve Büyükşehir seçimlerini ele aldılar.

GÜMÜŞ, "İKTİDAR PANİK HAVASINDA ÇALIŞMAKTADIR VE YANLIŞ YAPMAYA DEVAM ETMEKTEDİR" DEDİ.

CHP Milletvekili GÜMÜŞ, iktidarın panik havasına girdiğini, hukuki sisteme ve Anayasa`ya aykırılık teşkil edecek girişimler içinde bulunduğunu ifade etti. GÜMÜŞ, "bu panik ortamında zarar görecek Türkiye`dir; Hükümetin, ayakta kalabilmek pahasına rejimi ve sistemi tehlikeye atacak tasarruflardan vazgeçmesi gerekir dedi.

Vatandaşın AKP Hükümetine güveninin ciddi boyutlarda zayıfladığını gözlemlediğini belirten GÜMÜŞ, AKP köylüyü, çiftçiyi ve esnafı ihmal etmesinin faturasını ödemektedir" dedi. GÜMÜŞ içine girilen sürecin Türkiye`nin AKP`den kurtuluş süreci olduğunu belirtti.

GÜMÜŞ, "CHP iktidara gelirken toplumun geniş kesimleri ile kucaklaşmak niyetindedir. Bu nedenle iktidar yolunda, Cumhuriyet`in temel ilkelerine sahip çıkan, Atatürk`ün hedeflediği çağdaş ve demokratik hukuk devletine inanan herkese aramızda yer vardır" şeklindeki görüşünün altını çizdi.

SAMİ SÖZAT: "KÖYLÜNÜN VE ÇİFTÇİNİN HAKKINI KORUYACAK ONUN SESİ OLACAK BİR BÜYÜKŞEHİR BAŞKANINA İHTİYAÇ VARDIR."

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami SÖZAT, kendisinin geçmişte olduğu gibi Büyükşehir Başkanı olduğunda da çiftçinin, köylünün sesi olmaya devam edeceğini söyledi.

SÖZAT, geçmişte Milletvekili olduğu dönemde TBMM Tarım Komisyonu Başkanı görevinde bulunduğunu ve bu durumun birikimleri nedeniyle % 45 tarımla geçinen Balıkesir gibi bir ilde önemli olacağını belirterek Balıkesir`in gelişmesine yönelik her türlü hizmete hazır olduğunu belirtti.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli