HALK BUNU YEMEZ EDİP BEY....

HALK BUNU YEMEZ EDİP BEY....

Balıkesir`deki muhteşem katılım karşısında Başkan Ok ve Karesi adayı Şani Erdal sevgi seli karşısında duygulu anlar yaşandı.

MHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı sayın İsmail Ok katılımlarıyla ege mahellesinde gerçekleşen esnaf ve kahvehane gezilerine,MHP Karesi ilçesi Belediye başkan adayı Şanir erdal,İl Başkanı Bayram Çılgın,İlçe Başkanı Taha tunus ve çok sayıda vatandaş katıldılar..
 
FATURAN NERDE EY EDİP....


Karesi AVM nin arkasındaki kahvelere geldiğinde davullu zurnalı çok kalbalık vatandaş topluluğu tarafından karşılanan Başkan Ok ve Karesi adayı Şani Erdal sevgi seli karşısında duygulu anlar yaşandı..her daim halkın içinde halkıyla beraber olduklarını vurgulayan Belediye başkan adayları kendilerini bekleyen vatrandaşlara seslendile ilk önce konuşması yapan MHP Karesi İlçesi Belediye başkan adayı Şani Erdal " Sizin içinizde,sizden birisiyim Belediyecilik bizim işimiz bunun en güzel örneğinide 2009 yılından bu yana başarıyla sürdüren balıeksir belediyemiz söz konusudur. Biz Belediyeyi sizlerle beraber yöneteciğiz her zaman sizlerin fikir ve düşüncelerine başvuracağız tabiri Caizse belediye yi beraber yöneteceğiz.."daha sonra söz alan Belediye başkanı ve Büyükşehir belediye başkanı İsmail Ok bir vatandaşımızın" stadın ışıklandırmasını edip uğur ben yapdırtdım diyor her yerde ne diyorsunuz" sorusuna cevabın " bakın bende diyorum ki onu gördüğünüz yerde sorun faturasını çıkartsında göstersin bakalım o yaptırmışssa geçsin bunları edip bey... Balıkesirspor üzerinden siyaset yapma sağda solda şu kadar para verdim diyorsun verdinde bedava mı verdin ? hibe mi ettin ? karşılığında firmalarının reklamlarını yapıldı..stad önlerinde siyasi içerikli isminin olduğu kaşkollar dağıtmakla Balıkeisrsporlu olunmuyor bu halk da bunu yemiyor açıkcası...
 
BİZİ İNANANLARI MAHCUP ETMEDİK..


"2009 yılında göreve geldiğimizde ilkeli,dürüst ve sosyal belediyecilik anlayışı ile görev yapacağımıza yemeni ettik,çalmadık,çaldırtmadık yüce rabbim nasip ederse de hem karesi belediyesinde hem altıeylül hemde büyükşehir belediyesinde ki hedefimiz Balıkesir`i marka şehir yapmakdır.. modern ve çağdaş projelerimizle yoldayız dua ve desteklerinizle bir kez daha AKP Yi sandığa gömeceğiz inşallah..bize inananları mahçup etmedik bundan sonrada etmiyeceğiz.."
 
Yaklaşık olarak 30 dakika vatandaşalra seslenen Başkanlar daha sonra esnaf ziyaretlerine Koray lisesi mevkisinbe kadar sürdürdüler 
 
 
 
 
 



Mülkü Sarıkaya
25.02.2014 19:31:56
MHP Balıkesir`de Büyükşehir Belediye Başkanlığı`na hazır mı? diye soruyorum kendime, sayın başkan İsmail OK hazır belki ancak, şu bir gerçekki arkasında meclisi olmayan bir başkan çok sıkıntı çeker. MHP acaba kaç ilçe meclisinden kaç büyükşehir meclis üyesi gönderebilecektir büyükşehir belediye meclisine. Bu açıdan hiç bakıyor muyuz acaba yerel seçimlere.

  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli