Halk ona gelmeden, O halka gitti

Halk ona gelmeden, O halka gitti

Gönen`in yeni Kaymakamı, Belediye Başkanı ile pazarda vatandaşı dinledi






Gönen
'deki görevine başlayan Kaymakam Hüseyin Parlak ilk ziyaretini, Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'la birlikte, Kapalı Pazar Yeri'ndeki Salı pazarındaki esnaf ve vatandaşlara gerçekleştirdi.

Kaymakam Hüseyin Parlak, Belediye Başkanı Hüseyin Yakar ve beraberindekiler, Pazarcılar Odası Başkanı Çetin Canbaz tarafından karşılandı. Kapalı Pazar yerindeki tezgahları gezen Kaymakam Hüseyin Parlak ile Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, vatandaşlarla ve esnafla sohbet ederek, istek ve önerilerini dinlediler.

El emeği göz nuru el ürünlerinin satıldığı oya pazarını da gezen Kaymakam Hüseyin Parlak ve Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı, vatandaşlar tarafından ilgi ve takdirle karşılandı.

Başkan Hüseyin Yakar, ‘‘Gönen ve Gönen halkı hizmetlerin en iyisini ve en güzelini hak ediyorlar. Biz de bunun için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz'' dedi. Daha sonra yürüyerek, inşaatı devam eden yeni Adliye Binası ile İlçe Emniyet Müdürlüğü ek binasına giden Kaymakam Hüseyin Parlak ve Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, buralarda incelemelerde bulundular.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli