Halk plajında yeni uygulama

Halk plajında yeni uygulama

Büyükşehir Belediyesinden Halk plajına karşılıksız DUŞ ve Kabin

Karşılıksız hizmet almaya alışkın olmayan vatandaşlar, Büyükşehir belediyesinde başlatılan karşılıksız hizmet projelerini gördükçe şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 2019 yazında Tatlısu plajlarında yaptığı çevre düzenlemesi ile vatandaşlardan takdir ve teşekkür alırken, 2020 yazında da bir çok plajda gerçekleştirdiği çevresel düzenleme ile adından söz ettirmeye başladı.

 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Erdek ile Bandırma belediyesi mücavir alanlarının buluştuğu Edincik altı kemer önü evleri plajına duş ve kabin koydu.

Edincik altı, Kemer Önü evleri halk plajında denize girmek isteyen vatandaşların bedelsiz duş ve kabin hizmeti almaları ilk şaşkınlık ardından takdir ve teşekkür aldı.

Uzun bir kumsal koridoruna sahip Edincik altı, Kemer önü evleri halk plajının duş ve kabin hizmeti ile beklentilerin bir nebze olsun karşılandığını gören vatandaşlar halkın kullandığı sayfiye yerlerinde duş-kabin ve tuvalet üçgeninin hayati önem arzettiğini, Büyükşehir'in bu önemli üçgenden umumi tuvaletin de yakın zamanda halk plajındaki yerini alacağı inandıkları görüldü.



Anahtar Kelimeler: plajında uygulama
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false