Hamit Kaplan yeni yüzüne kavuştu

Hamit Kaplan yeni yüzüne kavuştu

Paşakonak`ın ``Bağdat`ı``Hamit Kaplan yeni görünümü ile alkış topladı.




Bandırma
Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Paşakonak Mahallesi
ve Hamit Kaplan Caddesinde yürütülen yol yapım-onarım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Devam eden çalışmalar kapsamında Cumhuriyet İlköğretim Okulu çevresinde parke döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Hamit Kaplan Caddesinde yapılan asfaltlama çalışmalarında da son aşamaya gelindi.


Çalışmaları Paşakonak Mahallesi Muhtarı İshak Candan ile birlikte yerinde takip eden Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, asfaltlama ve kaldırım çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağı belirtti.

Öte yandan Hamit Kaplan Caddesi kaldırımlarında yer alan, yatay şekilde büyümeleri nedeniyle vatandaşlara ve araçlara tehlike yaratan ağaçların kesilmesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Paşakonak Mahallesi Muhtarı İshak Candan, vatandaşlarımızdan gelen yoğun şikayetler nedeniyle böyle bir uygulamaya gidildiğini söyledi.

Candan: Yol kenarında yer alan bu ağaçlar yamuk olduklarından dolayı yolda hem vatandaşlarımıza ve çocuklarımıza hem de araç trafiğine engel teşkil eden bir durum söz konusuydu. Bu konuda muhtarlığımıza vatandaşlarımızdan bunların kesilmesi ve yerlerine yeni ağaçların dikilmesi konusunda oldukça fazla şikayet geliyordu.  Orman dairesinde de gerekli izinlerin alınmasıyla bu ağaçlar kaldırıldı. Bu ağaçların yerine en kısa sürede yeni ağalar dikilecek” dedi.





ismail kocakır
29.05.2013 10:44:56
kimin yeğeni(çırağı)

Tarık Görmez
29.05.2013 12:33:25
tebrikler, Bandırma da başka mahalle var mı bu kadar ilgi gösterilen, geçen yıl 600 evlerde 500 metrelik parke yol döşemesi 3 ay sürdü. Yaz aylarını toz içinde geçirdik unutmadık. 600 evler sadece bir mahalle değil Bandırmanın girişi olması sebebiyle bandırmayı temsil etmektedir. Bakalım gelecek yönetim bandırmayı 600 evleri ışıklı kavşaklı modern bir görünüme kavuşturacak mı?

nurettin sümer
29.05.2013 16:19:55
yapılan her çalışma insanımız içindir. tebrik ederiz ancak, H.Kaplan`ın devamı kınay sitesi altından doğru Yeni mahalle kavşağına bağlanmalı. bu yol hastaneye gidecek vatandaşlar için elzemdir lütfen dikkate alın.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı