Hamit Levent Gürer federasyon yönetiminde

Hamit Levent Gürer federasyon yönetiminde

Bandırma Lokantacılar odası başkanı tek kişinin değiştiği listede Federasyon yönetim kuruluna girdi.



Bandırma Lokantacılar odası başkanı tek kişinin değiştiği listede Federasyon yönetim kuruluna girdi.

Konum ve kişilik olarak her zaman örnek yönetici olarak gösterilen Bandırma Lokantacılar odası başkanı Hamit Levent Gürer, Esnaf ve sanatkarının ilçe ve il düzeyindeki temsil yetkisini bukez Ankara nezdinde Federasyon`a taşıdı.

Gürer önceki gün Ankara da gerçekleşen Federasyon Olağan genel kurulunda göreve talip üç listeden Aykut Yenice`nin tek kişilik değişiklikle listesinde yer aldı.
3 listenin mücadele ettiği genel kurulda Hamit Levent Gürer`in yer aldığı Başkan Aykut Yenice`nin listesi altarnetif iki listeyi katlayarak büyük bir çoğunlukla yeniden Federasyon  yönetim kuruluna getirildi.

Başkan Hamit Levent Gürer`in Lokantacılar odası Federasyon yönetim kuruluna getirilmesi ardından tebrik ve kutlamaları almaya başladı.

Gürer yaptığı açıklamada değişen çağın gelişen teknolejisiyle Hijyen koşullu gıda üretimi yapmakta olan esnaf ve sanatkarın yasal güvence ile teminat altına alınarak ticaret yapmalarını sağlamak, Dolayısıyla gıda maddesi tüketicilerininde aynı güven çemberi içersinde gönül rahatlığı ile yeme içme noktasında endişe duymamaları için ellerinden gelen çabayı sarfedeceklerini söyledi.



Federasyon Başkanı Aykut Yenice bir süre önce Bandırma ve Biga Oda yönetimleri ile Bandırma`da bir araya gelmiş dolaylı olarak Başkan H.Levnt gürer`e ``Hazır ol`` talimatı vermişti.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli