Hamiyet coşturdu,

Hamiyet coşturdu,

3. Edincik, Zeytin ve Yumurta, Kültür ve Sanat festivalinde Hamiyet sahne aldı.

Edincik`te son kez kutlanan kurtuluş bayramı ve gece düzenlenen 3. Edincik Zeytin ve Yumurta, Kültür ve Sanat festivali görkemli geçti.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Milletvekili Namık Havutça, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel ve 30 Mart mahalli seçimlerinde kapatılacak olan Belde Belediyelerinin tamamına yakın Belediye Başkanlarının hazır bulunduğu Festival coşkuyla gerçekleşti.

Sanatçı Kübra, Tamer Öztoprak ve Ritim Dans grubunun ardından sahne alan Hamiyet, Edincik`te sıra dışı bir gece yaşattı.

Festival`de Edincik etkinliklerine katkı veren kuruluşların plaket dağıtım töreninde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Yağcı, son kez Edinciklilere seslenirken beldenin ilçe olma noktasında verdiği çabayı anlattı.

Başkan Yağcı`nın ardından konuşan Milletvekili Namık Havutça AKP dışında tüm partilerin Beldelerin kapatılmasına karşı olduğunu, 2015 te İktidara geldiklerinde Beldeleri yeniden açacakları sözünü verdi.

 Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok ve  Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel`de Edincik`in mahalle olmasından duydukları üzüntüyü dile getirip, yeni süreçte kendilerine görev verildiği takdirde Edincik`in beklentilerini iyi bildiklerini ellerinden gelen çabayı göstereceklerini kaydettiler.

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı