Hancıoğlu, Güven tazeledi.

Hancıoğlu, Güven tazeledi.

Bandırma Muhtarlar Derneği 2. Genel Kurulunu Gerçekleştirdi.

Bandırma Muhtarlar Derneği 2. Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştirdi.

Genel Kurulda çalışma ve faaliyet raporları okunup, müzakeresi ve ibrası sonrası, gelecek döneme ait tahmini bütçe görüşmeleri yapıldı.

Bandırma Muhtarlar Derneği 2. Olağan genel kurulunda dilek ve temennilerle beklentilerin gündem oluşturduğu genel kurul seçimlerle son buldu.

Bandırma Muhtarlar Derneği Genel Kurulunda Haydar Çavuş Mahallesi Muhtarı, Nur Demir Hancıoğlu yeniden Başkanlığa getirilirken, Paşakonak Mahallesi Muhtarı İshak Candan Başkan yardımcılığına, Günaydın Mahallesi Muhtarı Nadi Dirlik Sayman Üyeliğe, Yeni Mahalle Muhtarı Caner Akal Sekreterliğe, Dere Mahallesi Muhtarı Nevzat Man Yönetim Kurulu üyeliklerine, Sunullah Mahallesi Muhtarı Şener Arabacılar,  Çınarlı Mahallesi Muhtarı Özdoğan Tıkız, Çalışkanlar Mahallesi Muhtarı Osman Kuşçu ise Denetim kurulu üyeliklerine seçildiler.

Bandırma Muhtarlar Derneği 2. Olağan genel Kurulunda hazır bulunan UEDAŞ Bandırma İşletme Müdürü Tayfun Tutar, İşletme Mühendisleri Yasin Aslan ve Barış Toygun Mahalle muhtarlarının kurumsal beklenti ve talepleri üzerine açıklamada bulunan Tayfun Tutar, Bandırma´da sokak lambası yanmayan bir tek mahalle kalmayıncaya dek, durmaksızın mesai vereceklerini kaydetti.

Tutar, bu anlamda yoğun bir mesai verdiklerini, Mahalle muhtarlarının gözlem ve beklentilerinin kendilerine yol haritası oluşturduğunu söyledi.

Bandırma Muhtarlar Derneği Başkanı Nur Demir Hancıoğlu, yaptığı teşekkür konuşmasında Mahalle Muhtarlarının tüm olumsuzluklara rağmen mesai mefhumu gözetmeksizin mesai verdiklerini, talep ve beklentilerinin kişisel değil temsil ettikleri mahalle vatandaşlarının öncelikli ve ortak beklentisi olduğunu vurgulayarak, ?Bu anlamda gerek siyasi, gerekse bürokratlarımızdan bizleri anlayışla karşılaşmalarını bekliyoruz. Sorunsuz bir kentte, mutlu yaşamak birlikte ve dayanışma içinde çalışmadan kaynaklanıyor, Bizlerin sesine kulak verilmesi toplumun tüm katmanlarına ayni mesafede hizmet akışı anlamını taşıyor.? Dedi.

/resimler/2017-4/20/2333289832285.jpg



Anahtar Kelimeler: Hancıoğlu Güven tazeledi
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false