Hancıoğlu, "Kimseye gölge etmiyor"

Hancıoğlu,

"Hızır" Başkan Nur Hancıoğlu, Ankara'dan eli boş dönmedi.

Mesleki beklentileri yerelden genele taşıyarak çözüm noktasındaki başarısı ile adından söz ettiren Bandırma Muhtarlar derneği Başkanı ve Haydar Çavuş Mahallesi Muhtarı Nur Hancıoğlu, CHP il Başkanı Serkan Sarı üzerinden gerçekleştirdiği Ankara randevusunda CHP Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu ile görüştü.

Balıkesir'de görev yapan seçilmiş kadın muhtarlar grubu olarak gidilen Ankara'da CHP Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu ile görüşen Hancıoğlu, Kadın muhtarların konum ve koşulları yanı sıra, partilerin yerelde başarılı idareleri, şefkatli kolları ile mahalle sakinlerini kucaklayan bayan muhtarların daha başarılı olduğunu vurgulayıp, partilerin yerel seçimlerde bayan muhtar adaylarına destek vermelerini övütledi.

TBMM'de CHP grup toplantısını'da izleyen Balıkesirli Bayan Muhtarlar Ankara ziyaretinin olumlu geçmesi neşesi ile kente dönerken, Hancıoğlu Karacabey'de kafileden ayrılarak mahalle sakinlerine eli boş dönmek istemedi.

Karacabey'de faaliyet gösteren tohumculuk firmaları ile gerçekleştirdiği temaslar sonucu aracının bagajını DOMATES fidesi ile dolduran Hancıoğlu, Bugün gün boyu "Hoşgeldin" e gelen mahalle sakinlerine DOMATES fidesi armağan etti.

Hancıoğlu, "Ankara dönüşü eli boş dönmemek için düşünürken en anlamlı armağan'ın komşularımın bu hayat pahalılığında yazlık domates tüketimini balkonlarına ekecekleri Domateslerden gidermeleri olacağını düşündüm." dedi.

Bayan Muhtarların, Muhtarlık ofisleri kamera ile gözlenecek

Bandırma Muhyarlar derneği Başkanaı Nur Demir Hancıoğlu, İç işleri Bakanı Süleyman Soylu'dan talep ettiği muhtarlık kameraları bugün Bandırma'da görev yapan Kadın muhtarların muharlık ofislerine montaj yapılarak kayıtlara başladı.



Anahtar Kelimeler: Hancıoğlu "Kimseye gölge etmiyor"
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı