Hancıoğlu`na muhtar muamelesi

Hancıoğlu`na muhtar muamelesi

Nur Hancıoğlu`ndan ofisli çalışma

30 Mart mahalli seçimlerinde Bandırma`nın Çankaya`sı, Haydar Çavuş Mahallesi Muhtar adayı olarak çalışmalara başlayan Nur Hancıoğlu ekibini hazırlayıp ofis çalışmasına başladı.

Bandırma`da siyaset dünyasının unutulmaz efsane ismlerinden Erol Hancıoğlu`nun gelini olarak sosyal ve kültüren yaşama yabancı olmayan kimliği ile Haydar Çavuş Mahallesinde hizmete talip olan Nur Hancıoğlu 8 kişilik aza ekibine 4 bayan 4 erkek arkadaşını alarak seçim çalışmalarına hız verdi.

Hancıoğlu ``Değişim zamanı`` sloganı ile mahallenin tek okulu Evyapan okulu önünde açtığı ofis te seçmenlerine ulaşırken, iki aylık ön çalışma ardından seçmenleri ofisine gelerek ``Hayırlı olsun`` temennisinde bulunup başarı dileğinde bulunmaya başladılar.

Haydar Çavuş Mahallesinin Bayan Muhtar adayı Nur Hancıoğlu ``Değişim zamanı`` sloganı ile başlattığı çalışmalarını okul, cami ve sosyal yaşam alanları üçgeninde geliştirmek istediğini özellikle mahallenin tek okulu olan Evyapan okulunun sağlıklı eğitim verilmesi noktasında katkısını hiç esirgemiyeceğini söyledi.

Muhtar adayı Hancıoğlu, Bandırma`nın en eski ve küçük bir mahallesi olarak sokaklarında yaşam alanlarını yükseltmek boş arsaların temizliğini salayarak çocuklara yeni oyun alanları yaratmak istediğini söyledi.

Hancıoğlu; ``Haydar Çavuş Mahallesinde tüm sokak sakinlerimiz ile birlikte ve beraber yaşıyoruz, beklentilerimiz belli, tespitlerimiz mevcut, göreve geldiğimiz günden itibaren bu beklentilerin hayata geçmesi için gerekli çalışmaları başlatacağız, dahası sürpriz projelerimiz var, hedefimiz komşularımızın benimsediği, küçüğün ablası, akran`ın arkadaşı, büyüğün kızı olarak sevinçleri ve hüznü birlikte payşaşarak, sevinçleri çoğaltmak, acıları azaltmak önceliklerimiz olacak.`` dedi.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı