Hancıoğlu'na takdir ve tebrik ziyareti

Hancıoğlu

Muhtarlar Derneğinde "19 Ekim Muhtarlar günü", tebrik ve kutlamaları sürüyor.

19 Ekim Muhtarlar günü kutlamaları Cumhuriyet alanında hazırlanan program sonrası Başkan Av. Tolga Tosun tarafından Tatlısu, Küçükbakraçtaki belediye sosyal tesislerinde devam etmişti.

Günün yarısını toplu kutlama ve tebrik kabulü ile geçiren Muhtarlar, günün ikinci yarısını makamlarında aldıkları tebrik ve kutlamalarla geçirdiler.

Bandırma Muhtarlar Derneği Başkanı ve Haydar Çavuş Mahallesi Muhtarı Nur Demir Hancıoğlu gün boyu süren kutlamalar arasında Ordu Valisi Tuncay Sonel'de vardı.

Vali Sonel, Başkan Hancıoğlu'nu görüntülü konferans sistemi ile arayarak gününü kutlarken, Hancıoğlu'nun şahsında tüm Bandırma Muhtarlarının gününü kutladı.

DEVA PARTİSİ MUHTARLAR GÜNÜNÜ UNUTMADI.

Demakrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Bandırma İlçe Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir, Bandırma Muhtarlar Derneği ziyaretinde, Hancıoğlu'na Bandırma'nın ünlü markası "Tacettin Cömert" kahvesini ikram etti.

Başkan Özdemir, "Bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır." diyerek toplumda kanat önderi olarak başarılı şekilde görev yapan Muhtar Nur Hancıoğlu'nun, aynı zamanda hemcinsleri adına önemli bir rol-model olduğunu söyledi.

KADIN-DER'den MUHTARLAR GÜNÜ KUTLAMASI

19 Ekim Muhtarlar günü dolayısı ile Bandırma Muhtarlar Derneği Başkanı Nur Demir Hancıoğlu'nu muhtarlık makamında ziyaret eden Kadın-Der Başkanı Esen Ersoy Başarılı çalışma ve projeleri ile terafına ışık saçan Hancıoğlu'nun hemcinsleri adına gurur verici rol-model olduğunu vurguluyarak, Bandırma için şans olan Nur Hancıoğlu'nu hazırlattığı özel takdir plaketi ile taltif etti.



Anahtar Kelimeler: Hancıoğlu' takdir tebrik ziyareti
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı