Hani Trafik Komisyonu Kararı

Hani Trafik Komisyonu Kararı

Edincik`te yıllar önce meydana gelen afet sonrası alınan, tehlikeli araçların belde içinden geçmemelerine ilişkin uygulamayı takan tok...

Edincik`te yıllar önce meydana gelen tanker faciası ardından bir sokağın tamamen yanması ve bu sokağın sosyal konut şeklinde devlet desteği ile yapılarak, Edincik`in içinden karayolunun da, iskan alanı dışına çıkartılması ardından ilçe trafik komisyonu kararı ile belde içinden tehlikeli araçların geçmesi yasaklanmıştı.

Edincik altında bulunan petrol dolum tesisleri nedeni ile yoğun olarak kullanılan belde içi tanker geçişi, ilçe trafik komisyonu kararı ile yasaklanırken son yıllarda tesislerin aktivitesini yitirmesi ile ayrıntı gözden kaçtı.

Bir süredir tankerlerin yoğun şekilde kullandığı Edincik çarşı güzergahı, belde tüzel kimliğinin kapatılması ardından başlayantehlikeli araç geçişi yoğunluğunu kaygı ile izliyor.



murat
4.08.2014 00:40:57
Düzler istikametinden edincik tokinin yanındaki tavuk damlarına ordan edincik recep gencer okulu istikametine yeni bir yol açılmalı. şimdiki yol edincik e kadar aşırı dik dar ve uçurum ile tehlike arz ediyor. edincik içi ise tarihi evleri ve sokakların darlığı sebebiyle büyük araçların geçişine uygun değil. Hem edinciğin tarihi değerini korumak hemde can güvenliği için acil geniş bir yeni çevre yolu yapılmalıdır

DİLAVER ERTAN
5.08.2014 12:11:26
BANDIRMA ATATÜRK BULVARINDA AYNI DURUM DEVAM EDİYOR.YASAK OLMASINA RAĞMEN GEÇİYOR. TIR VE BÜYÜK ARAÇLAR

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı