Hani verdiğin sözler!...

Hani verdiğin sözler!...

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, seçim öncesi destek sözü verdiği futbol takımlarına, mevzuat engelini gösterdi.

30 Mart mahalli seçimler öncesi hazırladığı broşürde Gönen`de faaliyet gösteren tüm futbol kulüplerinin resimlerini alt alta koyarak, göreve geldiğinde tüm ihtiyaçların karşılanacağı sözünü veren Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, sezon öncesi destek bekleyen kulüplere kapıyı gösterdi.

Başkan Yakar`ın bazı kulüplerin tüm beklentilerini karşılarken, ilçenin kırsalda kalan kulüplerine üvey evlat muamelesi yapması, kulüpler tarafından endişe ve kaygı ile izleniyor.

Geçen sezon Şampiyon olarak 1. kümeye terfi eden Paşaçiftlikspor, köylerinin mahalle olması ile köy tüzel kişiliğine ait işyeri ve arazilerin Belediye`ye devri ile gelirlerden yoksun kalmasına neden oldu.

Başkan Yakar seçim öncesi verdiği vaatlerde, Gençliğin kötü alışkanlıklardan kurtulması, spor alanlarında faaliyet göstermesi için yerel yönetim olarak, ``Kentte ne varsa, köyde de o olacak`` deyip, özellikle spor kulübü bulunan köylere antrenman sahaları, soyunma odaları, spor malzemeleri ve ulaşım hizmetleri vaadleri sonuçsuz kaldı.

Başkan Yakar, ``Siz dilekçe ile bir baş vurun, mevzuata bir bakalım`` dediği Paşaçiftlikspor`un ilçe Belediye Meclisine verdiği dilekçeye ``Mevzuata uygun değil.`` yanıtı geldi.

Paşaçiftlikspor yönetimini hüsrana uğratan bu cevap, yönetim kurulunun olağan üstü toplanarak 2014-2015 futbol sezonu için radikal karar almasına neden oldu.

Paşaçiftlik yönetim kurulu kent otoritesi ve meclisin olumsuz kararı sonrası sportif faaliyetlerini durdurma kararı aldı.



köylü
18.07.2014 18:09:52
Sayın Yakar dan beklenen gelişme. sayın Yakar, bölgeninde bildiği gibi 2 yıl önce Gönen Belediyespor Bal ligine çıkıp 1.5 trilyon para harcayıp küme düşmesine ses çıkartmamıştır, o trilyon harcamasına ses çıkarmayan sayın Yakarın böyle ufak olaylara imza atmaması normaldir. Sayın Milletvekili Cemal Öztaylan ve Sayın Balıkesir B.şehir Belediye Edip Uğur böyle tutarsız karar veren sayın Yakara müdahale etmiyorlar mı?. Önümüzde cumhurbaşkanlığı seçimi var. Ardından erken seçim.. illa bu ülkede bir şeylerin olması için seçim mi olmalı? Kulüpleri kapatıp bu çocukları sokağa bırakalım da bonzai mi satsınlar...

GARDİYANLAR
18.07.2014 18:08:30
yazık hemde ne yazık şampiyon bi takımı yalnızlığa iten bu köhne zihniyet biz 2.amatör küme takımlarına gereken önemi ne şekilde verecek, endişe verici. Başkan YAKAR bu yanlışından dönmeli takımlarımızın her birine gereken değeri vermeli. bizler KARŞIYAKASPORa verilen düğün solonu ve benzer diğer destekleri.. Belediyenin secim sözü ile Reşadiye mah kurulan futbol takımını bilmekteyiz. Bu takımlar hatta ve hatta GÖNENSPOR kadar bizde bu hizmetleri hak ediyoruz lütfen biraz adalet.GÜNDOĞAN SPOR

Bünyamin Gezer
18.07.2014 18:19:37
Gönen`in kaymakamı bireysel spor dalı tenis oynuyor!... Gariban köy takımları 1 topun peşinde 25 kişi. Bu memleket bizim.. Bunu anlamayanlar ister kaymakam olsun, ister Belediye Başkanı, traşlarını evlerindeki aynanın karşısında değil, mahalle berberinde olurlarsa halkın nerede, kendilerinin nerede bulunduklarını görme imkanı bulurlar. Balıkesir`de en çok köyü olan ve en çok takımı bulunan İlçe Gönen`dir. gurur duyulması gereken bu sayıyı çoğaltmak yerine, kayırmacılığa gidilirse. Tuttukları takımlar bir süre sonra karşılaşacak rakip bulamazlar..

katil
18.07.2014 00:12:30
Hüseyin Yakar Gönen Belediye Başkanı bunları oku bizlerin ne zorluklarla ayakta durduğumuzu biliyormusunuz sizden biraz daha düşünmenizi bekliyoruz herkese desteklerinde dolayı teşekkür ediyoruz

köylü
19.07.2014 11:28:09
Sayın Yakar bu ramazan ayında organize sanayi bölgesindeki fabrikalarında bulunduğu bir iftar yemeğinde, fabrika yöneticilerine destek verecekseniz desteğinizi GÖNEN BELEDİYE SPOR`a verecekseniz diye söylemde bulunmuş. Sayın Yakar organize sanayi bölgesi başkan yardımcısı ve aynı zamanda belediye başkanı... organizenin adı Bandırma organize sanayi bölgesi ama gelen ekipler Gönen Belediyesinden. anlayan anladı... Sayın Yakar bu konuda sizden açıklama bekliyoruz...

fiko
21.07.2014 19:24:58
En sonunda sporada siyaset soktunuz ya helalin var Yakar allahın dan b..

  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli