Hanımlara tam destek

Hanımlara tam destek

BELEDİYE`den, BANDIRMA TİCARET BORSASI KADIN GİRİŞİMCİLERİNE TAM DESTEK

Bandırma Ticaret Borsası Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri Petek OZAR, Aybike ÖZBAY ve Buket BOYACI Belediye Meclis, Belediye Başkanı Dursun MİRZA’yı ziyarette bulundu. Şubat ayı içerisinde yapılması planlanan ve kadın haklarını konu alan seminer ile ilgili görüş alışverişinde bulunulduğu ziyarette Belediye Meclis Üyesi Fatma Sibel SALI da hazır bulundu.

Kadınların, topluma kazandırılması ve gerek toplum gerekse ticarette  daha aktif hale gelmesi amacıyla hak ve özgürlüklerini bilmelerinin önemini vurgulayan Başkan Dursun MİRZA, Bandırma Ticaret Borsası Kadın Girişimciler kurulu üyelerine her türlü desteği sağlayacağının sözünü verdi.

Bandırma’da gerçekleştirilmesi düşünülen kitap ve oyuncak kumbarası uygulamasının faaliyete geçirilmesi konusunun da gündeme getirildiği görüşmede Belediye Başkanı Dursun MİRZA, “Kadınlara yönelik eğitim ve uygulamalar ve iş hayatına atılan, alanında önemli çalışmalara imza atan ve hedefleri olan kadınlara destek veriyoruz. Ticaret Borsası Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum.`dedi.

 



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false