Harmanlı'da çifte sevinç

Harmanlı

Yardıma muhtaç vatandaşlara ihtiyaç yardımı, Çocuklara 23 Nisan armağanı dağıtıldı

Sosyal hayatın ötesindeki yaşam mücadelesi ile adından söz ettiren Erdek'e bağlı Paşalima Adasında bulunan Paşalimanı, Harmanlı, Balıklı, Tuzla ve Poyrazlı mahallelerinde muhtar ve ihtiyar heyetlerinin etkin çalışmaları, zaman zaman yaşanan mağduriyetin önüne geçebiliyor.

1,5 aydır süre gelen Koronavirüs (COVID-19) pandemi mücadelesinde yerleşim alanlarında ilaçlama çalışmalarını eksiksiz yapan muhtarlar, diğer taraftan sosyal beklentileri karşılamak adına büyük çaba sarf ediyorlar.

DİYARBAKIR'dan HARMANLI'ya YARDIM GELDİ

Yaşanan yaşamsal kısıtlamalar nedeni ile mağduriyet yaşayan mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarının karşılanması adına mesai sarfeden Harmanlı Muhtarı Yılmaz Övsene, gerek Erdek belediyesi, Gerek Erdek Kaymakamlığı "VEFA GURUBU" gıda destek yardımları ile hak sahiplerine ulaştırdığı yardımlara ek olarak isminin açıklanmasını istemeyen  Diyarbakırlı bir hazırsever'in gönderdiği yardım çekleride hak sahiplerine ulaştırıldı.

100. YILINDA 23 NİSAN UNUTULURMU?

Paşalimanı adası harmanlı Mahallesi Muhtarı Yılmaz  Özvsene gerek yaşanan pandomi süreci, gerekse yarın gece kalkılacak sahur ile başlayacak mübarek kutsal ramazan öncesinde hak sahiplerine ulaştırdığı yardımların hayır duasının alınması yanı sıra, Milli mücadelenin Cumhuriyetle taçlandığı 23 Nisan 1920 de TBMM'nin açlışı'nın 100 . yılında 23 Nisan'ı okullarında kutlayamayan çocuklarıda unutmadı.

Koronavirüs mücadelesi kapsamında yaş gurubu nedeni ile 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve çocuk bayramlarını evlerinde kutlamak durumunda kalan ilk okul çocuklarınıda unutmayan Harmanlı Muhtarı Yılmaz Övsene, hazırlattığı Bayram armağanlarını  Harmanlı'da yaşanan çocuklara tek tek dağıtarak onların sevincini paylaştı.

Koronavirüs mücadelesi kapsamında evlerinde kalmak durumunda olan Harmanlı Mahallesi çocukları, Muhtar Yılmaz Övsene tarafından evlerine kadar gelen 23 Nisan armağanları ile sevinçlerini pekiştirdiler.



Anahtar Kelimeler: Harmanlı' çifte sevinç
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı