HASANBEYSPOR SEZONU KURBAN KESEREK AÇTI

HASANBEYSPOR SEZONU KURBAN KESEREK AÇTI

Başkan Çorapçı, "Taraftarlarımızın destekleri ile centilmence mücadele ederek ligi iyi şekilde layık olduğumuz yerde bitirmek istiyoruz. “

Balıkesir Marmara 1. Amatör lig gönen temsilcisi Hasanbeyspor 2022/ 2023 futbol sezonunu Hasanbey mahallesinde tesislerinde okunan dua ve kurban kesilerek açtı.

Hasanbeyspor Kulüp Başkanı İsmail Çorapçı “Yeni sezonda tüm takımlara başarılar diliyorum. Hasanbeyspor kulübü olarak taraftarlarımızın destekleri ile centilmence mücadele ederek iyi şekilde temsil ederek ligi layık olduğumuz yerde bitirmek istiyoruz. “

Başkan sezon açılışında Balıkesir Menteş spor ile yaptıkları karşılaşmayı Kaan (Penaltı) Salih 1 gol ilkyarı 2-0kapandı.

 İkinci yarıda Menteşspor Emre ile durumu 2-1yaptı uzatmalarda Hasanbeyspor dan melih durumu 3/1yaptı başka gol olmayınca 3/1 Hasanbeyspor. Lehine kapandı. Başkan İsmail Çorapçı Menteşspor başkanına Çiçek verdi. Sezon açılışını Türkiye Pomak Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Dr. Osman Duman, Gönen Pomaklar Derneği yönetimi Nihat Temel, Erol Hanoğlu ve Hasanbeyspor taraftarları takımlarına büyük destek verdi. Başkan Çorapçı Menteşspor yönetimi ve futbolcuları bizleri açılışımıza katılarak mutlu ettiler çok teşekkür ederiz.



Anahtar Kelimeler: HASANBEYSPOR SEZONU KURBAN KESEREK
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı