Hasat dans ve sanat stüdyosu sezonu açtı

Hasat dans ve sanat stüdyosu sezonu açtı

Bandırma Hasat Dans ve Sanat Stüdyosu yeni sezona düzenlediği dans gecesi ile ?Merhaba´ dedi.

                        /resimler/2016-10/9/2121488766590.gif

Önceki gece Hasat Dans ve Sanat Stüdyosunda gerçekleştirilen geceye kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Gecenin açılışında konuşan Dans Antrenörleri Burak Güner ve Fırat Güner geceye katılan davetlilere teşekkür ederek ?Hem sezon açılışı, hem de şu anda faaliyet gösterdiğimiz stüdyomuzda birinci yılımızı kutlamak için bu geceyi düzenledik. Beklentilerimizin üzerinde bir kalabalıkla bu gecede sizlerle olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sizlerin desteği, katılımı ve içtenliğinizle 2016-2017 sezonunda da Bandırma´yı dans ile buluşturmaya devam edeceğiz. Dans gecelerini bu sezon sürekli hale getireceğiz. Bu sezon en önemli hedefimiz Bandırma´da bir dans festivali düzenlemek? dediler.

Yeni sezon dersleri ile de bilgi veren antrenörler  ?Yaz sınıflarımız geçtiğimiz hafta sonlandı. Gelen talepler doğrultusunda şu anda Tango başlangıç ve Salsa başlangıç sınıflarımız var ve başvurular devam ediyor. Orta ve ileri seviye sınıflarımız zaten hali hazırda devam ediyor. Bunun yanı sıra Zeybek, Harmandalı ve Sirtaki için de yoğun talep var. Bu sınıflarında duyurusunu ilan ettik ve kısa sürede başlayacağız? dediler.

Eğlenceli anlara sahne olan gecede davetliler Tango ve Latin Danslarının yanı sıra Harmandalı, Zeybek, Sirtaki dansları ile hünerlerini sergilediler. 

/resimler/2016-10/9/2117044229792.jpg



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı