Evinde bayram Sevinci

Evinde bayram Sevinci

Bir Askerin Şehit, Üç Askerimizin Gazi Olduğu, Patlamanın Bandırmalı Gazisi Evine döndü

Geçtiğimiz 16 Kasım 2018 tarihinde Topçu Er olarak vatani görevini yapmakta olduğu Şınak-Şenoba´da hain terör örgütü PKK´ya karşı girişilen mücadelede başında bulunduğu top´un patlama anında parçalanması üzerine 1 Askerimizin şahadet şerbeti içerek Şehit olması Bandırmalı Er Oytuğ Uras Genel ve beraberindeki 2 arkadaşının yaralanması ile sonuçlanan müessif kaza sonrası kaldırıldığı Ankara Gata´da yoğun bakıma alının ve ardarda geçirdiği ameliyatlarla yaşama tutunan,  ardından ameliyat serinin devam ettiği Bilkent Hastanesindeki nakahat süresinde görülen iyihal nedeni ile ev ziyaretine gönderilen Bandırmalı Gazi Er Oytuğ Ural Genel ağabeyi Onur Genel´in kullandığı özel otomobil ile akşam saatlerinde Bandırma Kayacık Toki´deki evine geldi.

Bandırmalı Gazi Er Oytuğ Ural Genel´i Kayacık Toki´deki evinin önünde başta annesi Nükhet Genel, Garnizon Komutanı Hv. Albay Selahattin Akalp, Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, Önceki dönem Belediye Başkanı Dursun Mirza, Gaziler, komşuları ve arkadaşları karşıladı.

Henüs seri ameliyatları devam edecek olan Bandırmalı Gazi Er Oytuğ Ural Genel´in güçlükle ve ağabeyi Onur Genel´in kollarında indiği araçtan kendisini karşılayıp geçmiş olsun dileklerini ileten Albay Akalp ve beraberindekiler Gazi Oytuğ Ural Genel´in nekahat süresinde ev iznine çıkmasındaki moral motivasyonuna büyük katkısı sağladılar.

Bandırma´daki evinde 30 gün istirehat ettikten sonra yeniden Ankara Bilkent´te ameliyata alınacak olan Gazi Er Oytuğ Ural Genel, fiziki yapısını engelleyen olumsuzluklardan tamamen arındıktan sonra taburcu olarak Bandırma´ya dönecek.

Gazi kardeşimiz Oytuğ Ural Genel´e birkez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz.

/resimler/2019-5/30/0115186187325.jpg



Anahtar Kelimeler: Hasret bitti
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli