Hasretleri buluşturan mekan oldu

Hasretleri buluşturan mekan oldu

Piraye Restaurant, Nevi şahsına münhasır otantik atmosferi ile özlemlerin buluştuğu adres olacak.

Nevi şahsına münhasır mekanların yaratıcısı Piraye Can, Erdek Apostol'da ortaya koyduğu işletme performansını yeni mekanı PİRAYE  için Tatlısu'ya taşıdı. 

Tatlısu girişi beyaz evlerde kendine özgü otantik atmosferi ile bir süre "KAKTÜS" adı altında faaliyet gösteren işletme, Mutfak kültürü ile adından söz ettiren Piraye Can'ın işletmeyi devir alması ile birlikte doyumsuz manzaraya sahip işletme "Piraye Restaurant" adı ile yepyeni bir geleceğe yelken açtı.

Esaretin pençesinde özgürlüğün söylemi ile dünya klasiklerinde marka olmuş Nazım Hikmet'in sönmeyen aşkı "Piraye" den esinlenerek işletmeye açılan mekan 4 Aralık Cumartesi günü saat 09.00 dan itibaren anıyı paylaşmak isteyenlerin adresi olacak.

Kış ayrı, baharları ayrı, yaz ayrı görsel efektini, Piraye Can'ın mutfak kültürü ile zenginleştiren "Piraye Restaurant" kendi hikayesini yazmak isteyen gonca güller, güz gülleri ve ikinci baharların yeni aşklara yelken açtığı mekan olmayı amaçlıyor.

İster günlük güneşlik, ister şimşeklerin yağmurla ıslandığı, ister kar tanelerinin denizde kaybolduğu eşiz manzaranın, gecenin karanlığında mehtabın körfezde vuran şavkın da yakamozuna yazılan şiirlerin adresi "Piraye retaurant" 4 Aralık Cumartesi saat 09.00 dan itibaren kahvaltı servisi ile yeni işletme serüvenine start alıyor.

Tatlısu-Beyaz Evler 0 530 957 03 43 rez.



Anahtar Kelimeler: Hasretleri buluşturan mekan
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı