Hastane ile anayol arası ücretsiz oldu

Hastane ile anayol arası ücretsiz oldu

BANDIRMA BELEDİYESİ'NDEN ÜCRETSİZ YENİ ULAŞIM HİZMETİ




Bandırma
Belediyesi, Ulaşım AŞ'nin de katkısıyla vatandaşlarımıza yeni
bir ulaşım hizmetini hayata geçiriyor.


Yeni hizmet kapsamında Bandırma Devlet Hastanesi Anayolu üzerinde oluşturulan yeni yolcu indirme-bindirme noktasından hastaneye kadar bölümde vatandaşlarımız Ulaşım AŞ tarafından ücretsiz olarak taşınacak. Uygulama kapsamında hem kent dışından hem de kent içinden gelen yolcu araçları vatandaşlarımızı bu noktaya kadar ulaşımlarını sağlayacak. Bu noktadan itibaren vatandaşlarımız hastaneye Ulaşım AŞ tarafından taşınacak.  



17 Nisan 2013 Çarşamba gününden itibaren başlayacak olan uygulama ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, kent dışından gelen taşıma araçlarının güzergah belgesi” olmaması ve hastanenin fiziki koşullarının yetersizliğinden dolayı bu uygulamayı başlatıldığını söyledi.

Onur: Bandırma Devlet Hastanesi yetkililerinin talepleri üzerine dönem dönem hasta getiren araçların girişlerine izin verildi. Ancak daha kesin bir çözüm için Ulaşım AŞ ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ile görüşmelerimizi gerçekleştirerek bu yeni uygulamayı hayata geçirdik. 17 Nisan 2013 Çarşamba gününden itibaren başlatacağımız uygulama sabah 06.30 ile akşam 24.00 saatleri arasında aralıksız devam edecek” dedi.







Serkan bilgiç
16.04.2013 21:05:01
Bugün oradaydım incelemeler yaptılar bu çok güzel bir düşünce evet yolun o kısımı çok zahmetliydi girişten itibaren hastaneye kadar giden yol çok uzun oraya gelen insanlar hasta o kadar yolu yürümek onlara eziyet oluyordu. Lakin bu uygulama hayata geçirildigi nasıl duyurulacak duraga tabela asılmalı ücretsizdir diye.

nusred vatansever
17.04.2013 07:39:49
aman ne büyük hizmet ne büyük hizmet. görende bandırmadan hastaneye bedeva sanacak. 100 metrelik yol bedava olsa ne olur olmasa ne olur!!!

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli